Ροή Αναρτήσεων

Ηρακλής Αστακού - Α.Ο.Κανδήλας 1-0


Το ματς ήταν μέτριο και από το ξεκίνημα του αγώνα ο Ηρακλής είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων , προσπάθησε να πάρει το παιχνίδι στο κέντρο του γηπέδου και να  δώσει επιθετικό τόνο αλλά δεν κατάφερε πολλά πέρα από κάποιες μεμονωμένες ενέργειες παικτών του.
Δημιούργησε κάποιες μικρές ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο των αμυντικών των φιλοξενουμένων ενώ έδειξε ότι χρειάζεται περισσότερη δουλειά στον αγωνιστικό τομέα παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των κυανόλευκων.
Μια από τις λίγες αξιόλογες φάσεις του Ηρακλή ήταν στο 32' όταν ο Μάριος Αργύρης σε μια ατομική του ενέργεια λίγο έξω από την μικρή περιοχή έδωσε πάσα στον Ι.Γκάτση και με κοντρόλ έδωσε πάσα στη συνέχεια στον Β.Λιβάνη πιάνοντας ο τελευταίος δυνατό σουτ και παιρνόντας την μπάλα λίγα εκατοστά έξω από τα καρέ των Κανδηλιωτών.
Η Κανδήλα στο δεύτερο μέρος του αγώνα ανέβασε περισσότερες στροφές , μπήκε με αξιώσεις στο γήπεδο , ισσορόπησε στα πρώτα λεπτά τον αγώνα και δοκίμασε κάποιες επιθετικές της ενέργειες με τον πολύ καλό Α.Αποστολάκη αλλά δεν άντεξε το pressing των γηπεδούχων.
Το γκολ ήρθε για τον ροπαλοφόρο στο 80' όταν ο Μετσοβίτης με μια καταπληκτική ατομική του ενέργεια στα όρια της μικρής περιοχής πέρασε με χαμηλή πάσα την μπάλα στον πολύ καλό Β.Λιβάνη ο οποίος από αριστερά με εκπληκτικό δυνατό σουτ κάρφωσε την μπάλα στο γαμα της εστίας των φιλοξενουμένων.
Στο 82' η Κανδήλα έχασε πολύ καλή ευκαιρία όταν από δυνατό σουτ επιθετικού της μεταξύ κέντρου και μικρής περιοχής απέκρουσε καταπληκτικά ο Γερ.Γιαννούτσος.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βαγγέλης Μπαρμπαρούσης τον οποίο ευχαριστεί η ομάδα του Ηρακλή όπως επίσης ευχαριστεί και την ομάδα του Α.Ο.Κανδήλας για την συμμετοχή στο φιλικό.


http://www.hraklhsast.com/

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.