Ροή Αναρτήσεων

Πρεμιέρα για το Ευρωμπάσκετ στον ΑΝΤ1!

Καθημερινά από 4 έως 22 Σεπτεμβρίου όλοι οι αγώνες της Εθνικής, τα μεγαλύτερα ντέρμπι της διοργάνωσης έως και την τελική φάση, θα προβάλλονται από τον ΑΝΤ1, σε απευθείας μετάδοση από τα γήπεδα της Σλοβενίας.
Από τις 4 έως τις 22 Σεπτεμβρίου στις 00.10 η ειδική εκπομπή "Το Ευρωμπάσκετ στον ΑΝΤ1" θα μεταδίδει, μέσα από ένα πλούσιο ρεπορτάζ, τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Βασικός σχολιαστής ο Δημήτρης Πρίφτης.
Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου καλεσμένος στην εκπομπή ο Κώστας Τσαρτσαρής.
Από τις 4 έως τις 22 Σεπτεμβρίου η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα "χτυπά" στα γήπεδα της Σλοβενίας και για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, ιδιωτικό κανάλι θα μεταφέρει τον παλμό της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης.

Μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη μεγάλη προσπάθεια των “χρυσών” παιδιών του ελληνικού μπάσκετ για την κατάκτηση της κορυφής στο Eurobasket 2013.
Το Εurobasket 2013 της Σλοβενίας αποτελεί το αθλητικό ορόσημο της χρονιάς και το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του ΑΝΤ1 θα παρακολουθεί και θα μεταδίδει συνεχώς τις εξελίξεις από την αρχή της ημέρας μέσα από την εκπομπή "Πρωινό ΑΝΤ1", αλλά και κατά τη διάρκειά της μέσα από τα Δελτία Ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού με ζωντανές μεταδόσεις, συνδέσεις και ανταποκρίσεις.
Η πρώτη φάση του Eurobasket 2013 αρχίζει στις 4 Σεπτεμβρίου και η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει κατά σειρά: τη Σουηδία, τη Ρωσία, την Τουρκία, την Ιταλία και τη Φινλανδία.
Αναλυτικότερα τοΠρόγραμμα μεταδόσεων:
  • 4 Σεπτεμβρίου: Ελλάδα-Σουηδία στις 18.45 και Σερβία-Λιθουανία στις 22.00
  • 5Σεπτεμβρίου: Βοσνία-Σερβία στις 18.45 και Ελλάδα-Ρωσία στις 22.00
  • 7Σεπτεμβρίου: Ελλάδα-Τουρκία στις 22.00
  • 8Σεπτεμβρίου: Ελλάδα-Ιταλία στις 18.45
  • 9Σεπτεμβρίου: Ελλάδα-Φινλανδία στις 15.30 και Τουρκία-Ρωσία στις 22.00
Στη δεύτερη φάση, από 11 έως 16Σεπτεμβρίου, θα μεταδοθούν 6 αγώνες. Οι αγώνες της Εθνικής Ελλάδος θα διεξαχθούν στις 12,14 και 16 Σεπτεμβρίου.
  • Οι προημιτελικοί θα μεταδοθούν στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου.
  • Ο ημιτελικός στις 20Σεπτεμβρίου.
  • Ο μικρός και ο μεγάλος τελικός στις 22Σεπτεμβρίου.
Σε κάθε "μάχη" της Εθνικής μας, οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν pre game και post game με όλο το ρεπορτάζ πριν και μετά τη λήξη του κάθε αγώνα.
Περιγραφή: Ιάκωβος Φιλιππούσης – Παναγιώτης Περπερίδης – Γιάννης Ψαράκης
Ρεπορτάζ: Βασίλης Χατζηδάκης
"Το Ευρωμπάσκετ στον ΑΝΤ1"
Καθημερινά από τις 4 έως τις 22 Σεπτεμβρίου στις 00.10
Ο Δημήτρης Πρίφτης σχολιάζει το Ευρωμπάσκετ στον ΑΝΤ1
Ένας από τους σημαντικότερους προπονητές της νέας γενιάς του ελληνικού μπάσκετ, με ιδιαίτερη πορεία στην Α1 και τις εθνικές ομάδες, ο Δημήτρης Πρίφτης, θα πλαισιώνει τη δημοσιογραφική ομάδα του ΑΝΤ1 που θα παρουσιάζει στους Έλληνες φιλάθλους το Ευρωμπάσκετ 2013 της Σλοβενίας.
Ο Δημήτρης Πρίφτης εργάστηκε στις εθνικές ομάδες την τελευταία 5ετία και ως βοηθός προπονητή στην εθνική ανδρών έχει καθίσει στον πάγκο της 60 φορές. Διετέλεσε άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη, του Γιόνας Καζλάουσκας και του Ηλία Ζούρου, έχει συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα και γνωρίζει όσο λίγοι το κλίμα στα αποδυτήρια και τον τρόπο λειτουργίας της "επίσημης αγαπημένης όλων των Ελλήνων".
Ο Δημήτρης Πρίφτης θα αναλύει και θα σχολιάζει καθημερινά την πορεία της εθνικής ομάδας στο Ευρωμπάσκετ, θα παρουσιάζει - με τη βοήθεια της τεχνολογίας- την τεχνική εικόνα του κάθε αγώνα, θα αναλύει τους επόμενους αντιπάλους της εθνικής μας, καθώς και όλα τα τεκταινόμενα στον όμιλο της ελληνικής ομάδας, αλλά και συνολικά στη διοργάνωση, μέσα από την ειδική εκπομπή το "Ευρωμπάσκετ στον ΑΝΤ1".
Ακόμα, στο στούντιο θα βρίσκονται καθημερινά κορυφαίες προσωπικότητες του ελληνικού μπάσκετ, που θα σχολιάζουν και θα αναλύουν τις σημαντικότερες φάσεις των αγώνων.
Στην πρώτη εκπομπή, στις 4 Σεπτεμβρίου, καλεσμένος θα είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης και μέχρι πέρυσι βασικός στέλεχος της εθνικής μας, Κώστας Τσαρτσαρής.
Παρουσίαση: Παναγιώτης Περπερίδης
Αρχισυνταξία: Γιάννης Ψαράκης
Σκηνοθεσία: Γιάννης Ντατσόπουλος

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.