Ροή Αναρτήσεων

Ελεγχόμενες οι φωτιές σε Χαλίκι και Χρυσοβίτσα



Η  άμεση πυροσβεστική επέμβαση από ξηρά και αέρα απεσόβησε τον κίνδυνο εξάπλωσης των δυο δασικών πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν το μεσημέρι στο Χαλίκι του δήμου Θέρμου και την Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου αντίστοιχα.

Αναλυτικά, υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στο Χαλίκι του  Θέρμου,όπου χρειάστηκε να κινητοποιηθούν 6  οχήματα, δύο αεροπλάνα Πετζετέλ  και ένα ελικόπτερο Ερικσον καθώς  και 10 άτομα πεζοπόρο τμήμα από την Πάτρα. Η φωτιά έκαψε  δέκα στρέμματα  δάσους, ενώ αυτή την ώρα εξακολουθούν να παραμένουν στο σημείο δυνάμεις για να κατασβήσουν τις τελευταίες μικροεστίες, ώστε να αποφευχθεί τυχόν αναζοπύρωση.



Το μεσημέρι επίσης εκδηλώθηκε και άλλη δασική πυρκαγιά κοντά στηΧρυσοβίτσα Ξηρομέρου, την οποία και πριν από λίγη ώρα έθεσαν υπό έλεγχο οι πυροσβεστικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο.

Η φωτιά   αυτή έκαψε αγροτοδασική έκταση 20 στρεμμάτων,  και στην κατάσβεση συμμετείχαν  8 πυροσβεστικά οχήματα, 2  πετζετέλ και δύο καναντέρ, ένα όχημα της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας αλλά και 12 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.