Ροή Αναρτήσεων

Κυρίαρχος ο Ηρακλής Αστακού με 5-1 επί του Α.Ο. Λυγιάς






Ο Ηρακλής κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό του αγώνα σε όλες τις γραμμές του γηπέδου απέναντι στον αποδυναμωμένο του αντίπαλο , έπαιξε οργανωμένα , ελαχιστοποίησε τα λάθη του και ήταν πιο ουσιώδης από κάθε άλλη φορά
, γεγονός που ευχαρίστησε τόσο τον νέο και αξιόλογο προπονητή της ομάδας μας Αποστόλη Γεωργίου όσο και τους φιλάθλους που παρακολουθούσαν τον αγώνα.
Από την άλλη ο Α.Ο. Λυγιάς δεν στάθηκε ικανός να ακολουθήσει τον φρενήρη ρυθμό του Ηρακλή και μετατράπηκε γρήγορα σε παθητικό θεατή της αγωνιστικής εξέλιξης του 90λεπτου.
Ο Ηρακλής μόλις στο 2’ «σήκωσε» το ρόπαλό του και χτύπησε με τον Tafani O. την αντίπαλη εστία με κεφαλιά του από σέντρα κάνοντας το 1-0.
Στο 14’ ο Ι.Χάνδρας έκανε το 2-0 για τον Ηρακλή με απευθείας δυνατό σουτ από την μικρή περιοχή , εκτελώντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Στο 40’ ήρθε η σειρά του Χ. Μπεκατώρου να σκοράρει με πλασέ κάνοντας το 3-0.
Στο 44’ ο διαιτητής Ντζανής Ε. σφύριξε πέναλτυ σε ανατροπή αντιπάλου στην μικρή περιοχή του Ηρακλή από τον Δ.Βότση.
Στο 45’ εκτέλεσε ο Λάμπος Σ. και μείωσε το σκορ σε 3-1.
Ο Ηρακλής συνέχισε να σφυροκοπά τον Α.Ο. Λυγιάς και στο 51’ του 2ου ημιχρόνου έκανε το 4-1 με ένα εξαίσιο γκολ του Μ. Κοντοζήση μετά από αντεπίθεση , πλασάροντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα στην δεξιά γωνιά της εστίας του.
Τον χορό των γκολ του Ηρακλή έκλεισε στο 59’ ο Σ.Τριάντης με όμορφο πλασέ κάνοντας το τελικό 5-1 για τον ροπαλοφόρο.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: (1) Κουντούρης Ν, (2) Κοτσίνης Σ, (3) Λιβάνης Π, (4) Βότσης Δ, (5) Παπαζήσης Ι, (6) Ταφάνι Ο, (7) Χάνδρας Ι, (8) Λιβάνης Β, (9) Κοντοζήσης Μ, (10) Μπεκατώρος Χ, (11) Τριάντης Σ.

Α.Ο. ΛΥΓΙΑΣ : (1) Μαρκόπουλος Ν, (2) Νικολόπουλος Α, (3) Νικολόπουλος Γ. , (4) Κατσώνης Θ., (5) Ζαμπάρας Ε., (6) Καλτσής Ι., (7) Κυρίτσης Ι. , (8) Hasanaj S., (9) Φούντζουλας Γ. , (10) Λάμπος Σ. , (11) Κουκούτσης Θ

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.