Ροή Αναρτήσεων

Μπλόκο στη Δ.Ο.Υ Μεσολογγίου απο τους αγρότες

  
bloko aΚλιμακώνουν τον αγώνα τους τις επόμενες ημέρες
Σε συμβολική κατάληψη της Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου προχώρησαν σήμερα το πρωί οι αγρότες του δήμου Μεσολογγίου, στο πλαίσιο των αγροτικών κινητοποιήσεων που γίνονται πανελλαδικά.

Αγρότες, από όλες τις Τοπικές Κοινότητες του δήμου συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί στον κόμβο του ΚΤΕΟ στο Μεσολόγγι, και από εκεί με τα αγροτικά τους αυτοκίνητα, στα οποία είχαν βάλει μαύρες σημαίες, έκαναν πορεία προς τη Δ.Ο.Υ., περνώντας από το κέντρο της πόλης. Φθάνοντας στη Δ.Ο.Υ. συνάντησαν τον προϊστάμενο Σ. Σαξάμη, στον οποίο επέδωσαν τα αιτήματά τους, που έχουν να κάνουν κυρίως με τα νέα φορολογικά μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση για τον αγροτικό κλάδο. Συμπαραστάτης των αγροτών ήταν και ο δήμαρχος Π. Κατσούλης, ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους, αρκεί να υπάρχει ενότητα και να συνεχιστεί ο αγώνας μέχρι τη νίκη.
Στο σημείο βρέθηκε επίσης και ο υποψήφιος δήμαρχος Ν. Μουρκούσης, καθώς και εκπρόσωποι σωματείων που δήλωσαν στο πλευρό των αγροτών. Οι ίδιοι πάντως ανάμεσα στα αιτήματα που αφορούν στον κλάδο τους, έχουν προσθέσει και κάποια προβλήματα που αφορούν στην πόλη και έχουν να κάνουν με το ΤΕΙ, το νοσοκομείο και άλλα. Τις επόμενες ημέρες πάντως θα κλιμακωθεί ο αγώνας και θα προγραμματιστούν πιο δυναμικές κινητοποιήσεις.
aixmi-news.gr/cityvoice

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.