Ροή Αναρτήσεων

Ο Ηλίας Γεωργαλής στον Παναγιώτη Στάϊκο σου αντεύχομαι, καταρχάς να φτιάξεις το συνδυασμό σου και, στη συνέχεια, καλή επιτυχία.



    Ο Υποψήφιος Δήμαρχος με το συνδυασμό της «Συμπολιτείας Ξηρομεριτών» Ηλίας Γεωργαλής, δίνει  την δική του απάντηση  στονΠαναγιώτη Στάϊκο.
Αναλυτικά:

Αγαπητέ Παναγιώτη,
     Συνέβη ένα περιστατικό –όχι και πολύ συνηθισμένο, θα συμφωνήσεις- που, ανεξάρτητα από τα αίτιά  του, για τα οποία θα έπρεπε να μας πληροφορήσουν οι πρωταγωνιστές (εσύ δηλαδή και η Αντιδήμαρχος),είχε ως αποτέλεσμα μια αντίδραση υποψηφίου Δημάρχου η οποία μπορεί να ταιριάζει με τους «σιδηροφορούντες» οπλίτες του Θουκυδίδη-που, ειρήσθω εν παρόδω, ήταν «σιδηροφορούντες» στον  πόλεμο και όχι στο καφενείο- απέχει όμως από το πρότυπο του σύγχρονου «πολίτη- οπλίτη».  
      Αν είναι δηλαδή να «σιδηροφορέσουμε» σήμερα, πρέπει να το κάνουμε υπερασπιζόμενοι την καταλυμένη δημοκρατία της έρμης χώρας, τα δίκια του φτωχοποιημένου λαού, το Σύνταγμα και την Ανεξαρτησία μας. Να το κάνουμε για να διαλύσουμε τις κατεστημένες δομές που αναπαρήγαγαν ένα φαύλο πολιτικό προσωπικό που καθήλωσε και την Πατρίδα και το Δήμο μας τα τελευταία χρόνια. Αυτά είναι στοιχήματα, τα άλλα είναι παιχνίδια........



      Φαντάζομαι πως και σε αυτό θα συμφωνήσεις: ένα δημόσιο πρόσωπο ασφαλώς έχει, όπως ο καθένας, τα πάθη, τις αδυναμίες και τις ανθρώπινες στιγμές του, αλλά δεν μπορεί να βρίσκεται εκτός των ορίων του νόμου. 
     Κυρίως σε μια προεκλογική περίοδο που, όπως λες, πρέπει να γίνεται εντός καθορισμένου πλαισίου πολιτικής αντιπαράθεσης. Πάντως θα ομολογήσω ότι διαθέτεις χιούμορ και μεγαλοψυχία, αφού μας δίνεις μπόνους 0,5%! 
     Μάλλον όμως βρίσκεσαι εκτός ιστορικής πραγματικότητας, γιατί μέσα σε αυτή την τριετία πολλά 48% έγιναν 0% και διαλύθηκαν, πολλοί υψηλά ιστάμενοι βρέθηκαν από υπουργικούς θώκους στα κελιά των φυλακών και πολλοί που βρίσκονταν στο 3% εκτοξεύθηκαν στα ύψη. 
     Θέλω να πω ότι, επειδή είσαι και έμπειρος, καταλαβαίνεις το κλίμα ανατροπής των πάντων και τις ανακατατάξεις σε πράγματα που μέχρι χθες ήταν δεδομένα. Ο Δήμος Ξηρομέρου δεν αποτελεί εξαίρεση, και αυτό το ρεύμα ανατροπής εδώ το εκφράζει η «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών». 
   Φυσικά σου αντεύχομαι, καταρχάς να φτιάξεις το συνδυασμό σου και, στη συνέχεια, καλή επιτυχία.

Ηλίας Γεωργαλής,

Υποψήφιος Δήμαρχος με το συνδυασμό της «Συμπολιτείας Ξηρομεριτών»

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.