Ροή Αναρτήσεων

Πάει να τρελάνει το «Νησί» ο Μητρο-γκολ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσο αφορά το ενδιαφέρον της Αγγλικής ομάδας για τον Κώστα Μήτρογλου, καθώς όπως μετέδωσαν τα διεθνή ΜΜΕ και το «Sky Sports», ο Έλληνας άσος συμφώνησε με την αγγλική ομάδα.
Οι Λονδρέζοι εμφανίζονται  έτοιμοι  να επιστρέψουν  με νέα βελτιωμένη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, η οποία θα φτάνει τα 15 εκατομμύρια ευρώ, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» είχαν απορρίψει την Δευτέρα (27/1) την  πρώτη προσφορά της Αγγλικής ομάδας ύψους 11 εκατ. ευρώ. Σημαντικός σύμμαχος για την Φούλαμ για την ολοκλήρωση του deal είναι και ο ίδιος ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τους Άγγλους και απομένει η συγκατάθεση του Ολυμπιακού. Ο 25χρονος φορ θεωρεί πως αγωνιζόμενος στην Premier League ανεβάζει κι άλλο τις μετοχές του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, προσδοκώντας να πάει σε πιο μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο μελλοντικά.
 
Διεθνή ΜΜΕ το απόγευμα της Τρίτης (28/1) αναφέρουν πως οι Λονδρέζοι ήρθαν σε συμφωνία και με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του «πιστολέρο» και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ακολουθήσουν και οι ανακοινώσεις. 
 


Αν τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στο «Νησί», ο Έλληνας στράικερ θα εισπράξει ποσό που θα  φτάνει στα 2.500.000 εκατομμύρια ευρώ ετησίως!

enet.gr/

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.