Ροή Αναρτήσεων

Πήρε βαθμό και αυτοπεποίθηση στην Τρίπολη


main-panaitolikos-asteras
Την 3η  του ισοπαλία (1-1) μακριά από το Αγρίνιο πήρε ο Παναιτωλικός στην Τρίπολη με αντίπαλο τον τοπικό Αστέρα. Τα καναρίνια ήταν σαφώς πιο βελτιωμένα από την τελευταία τους εμφάνιση πριν από 20 μέρες  και έδειξαν ότι μπόρεσαν να αξιοποιήσουν το διάστημα της διακοπής , αλλά και τις επιστροφές των αξιόλογων ποδοσφαιριστών του. 
Ένα εξίσου σημαντικό στοιχείο που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι για πρώτη φορά η τύχη χαμογέλασε στον Παναιτωλικό στις καθυστερήσεις του ματς όταν ο Ρόλε είχε δοκάρι και δεν κατάφερε να σκοράρει .Είναι χαρακτηριστικό ότι είναι η πρώτη φορά φέτος που φιλοξενούμενη ομάδα από  Ελλάδα και Ευρώπη καταφέρνει να φύγει αήττητη από το Θ. Κολοκοτρώνης στην Τρίπολη.   
sup-asteras-panai1
Με πολλές αλλαγές στην αρχική του 11αδα παρατάχτηκε ο Παναιτωλικός  στο <<Θ. Κολοκοτρώνης>>. Ο Μπεχαράνο για πρώτη φορά πήρε θέση βασικού στο δεξιό άκρο της άμυνας ,ενώ Κόρμπος και Βιγιαφάνες ήταν στις αρχικές επιλογές του Χάβου. Διατηρήθηκε επίσης στην κορυφή της επίθεσης ο Μορένο που έκανε αρκετά καλά την δουλειά του.  Ο Αστέρας θέλησε να πιέσει από τα πρώτα λεπτά και  το κατάφερε χωρίς όμως ουσία στο επιθετικό του κομμάτι. Μόλις στο 22΄οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους τελική με το σουτ του Ρόλε να καταλήγει άουτ. Δυο λεπτά αργότερα από στημένη μπάλα ο Παναιτωλικός δέχτηκε γκολ όταν με την πλάτη στο τέρμα ο Μπαράλες με κεφάλια αξιοποίησε φάουλ του Ρόλε και εντελώς ανύποπτα η ομάδα της Τρίπολης μπήκε μπροστά στο σκορ(1-0).  
Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν αισθητά την απόδοση τους μετά το γκολ του Αστέρα και δεν άργησαν να φτάσουν στην ισοφάριση δέκα λεπτά αργότερα όταν μετά από εκπληκτική μπαλιά του Μαρτίνες ο Μορένο με έξοχο πλασέ σκόραρε (1-1) για 2η συνεχόμενη αγωνιστικη και έδειξε ότι οι κιτρινομπλέ μπορούν να επενδύσουν πάνω την φετινή σεζόν.   Προσπάθησαν για κάτι ακόμη καλύτερο μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι παίκτες του Μάκη Χάβου όμως στάθηκαν άτυχοι στο 43΄όταν ο Βιγιαφάνες αστόχησε από κοντά σε σέντρα του Μορένο.  
sup-asteras-panai2
Καθόλου δεν φοβήθηκε το ματς ούτε στην επανάληψη ο Παναιτωλικός και μπήκε δυνατά και πάλι στον τερέν. Πήρε πολλές μάχες στον χώρο του κέντρου και αν έλειπαν κάποια αβίαστα λάθη η εικόνα του θα ήταν σχεδόν αλάνθαστη, απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα που έψαξε με υπομονή μέχρι το τέλος το γκολ της νίκης. Ο ρόλος του δεν ήταν αμυντικός , μόνιμα παθητικός , αλλά δημιούργησε αρκετές προϋποθέσεις να σκοράρει. 
Αναμφίβολα κορυφαίος παίκτης του Παναιτωλικού ήταν ο Κολομβιανός σέντερ Ερικ Μορένο όχι μόνο γιατί σκόραρε , αλλά για την συνολική παρουσία που ξεχείλιζε από μια αστείρευτη δύναμη στις μονομαχίες και την εκπληκτική του  ταχύτητα. Ακόμα σε ένα ματς η παρουσία του Μαρτίνες ήταν καταλυτική  στο οργανωτικό κομμάτι , ενώ η επανεμφάνιση του Βιγιαφάνες  ήταν ελπιδοφόρα.   
Τα στατιστικά του ματς δείχνουν και την ποιότητα του καθώς εγιναν28 τελικές προσπάθειες (15 -13) επιχειρήθηκαν 23 σουτ (11-12).
Μ ε τον αγώνα στην Τρίπολη ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε ένα βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα. Από την επόμενη αγωνιστικη ελπίζει σε μια καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή καθώς όλοι πιστεύουν ότι έφτασε η στιγμή να πανηγυρίσει και την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. 
πηγη:agrinionpress

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.