Ροή Αναρτήσεων

Δυναμική παρουσία ο «Κένταυρος» Αστακού στους διασυλλογικούς αγώνες Kickboxing

Σε τροχιά συνεχούς ανάπτυξης βρίσκεται το KICK BOXING στον Αστακό, τόσο ποσοτικά αφού συνεχώς αυξάνεται ο αριθμός ανδρών και γυναικών που ασχολούνται με αυτό, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει και ποιοτική ανάπτυξη δεδομένου ότι οι αθλητές διακρίνονται σε όλες τις διοργανώσεις που λαμβάνουν μέρος. 

Την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 διεξήχθησαν στο Αγρίνιο διασυλλογικοί αγώνες KICK BOXING στους οποίους συμμετείχε ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Αστακού με τέσσερις (4) αθλητές, οι οποίοι, αν και ήταν ο πρώτος τους αγώνας, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αποσπώντας τα ευμενή σχόλια των παρευρισκομένων. 

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΘΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ

ΤΡΙΑΝΤΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 
ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ 
ΝΤΟΚΑΪ ΑΛΕΞΗΣ 
ΤΡΙΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

Παρόλο που οι αγώνες ήταν χωρίς νικητή δεν υστερούσαν καθόλου σε δύναμη και πάθος, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που τα νοκ άουτ αποφεύχθηκαν τη τελευταία στιγμή. Οι αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ αν και αντιμετώπισαν αντιπάλους από δύο πολύ δυνατά σωματεία, όπως ο Π.Σ. ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ και ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ Αγρινίου, τα κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον. 

Ο Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Αστακού ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση και ιδιαίτερα τους εκπαιδευτές των συλλόγων ΗΡΑΚΛΗ Αγρινίου και Πυγμαχικού Συλλόγου Αμφιλοχίας, κύριους ΚΑΨΙΜΑΛΗ Γεώργιο και ΔΟΥΜΑΖΙΟ Παναγιώτη για τη γενικότερη συνεργασία και τη συμβολή τους στην άρτια διοργάνωση.








ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.