Ροή Αναρτήσεων

Σύσκεψη γα τα καιρικά φαινόμενα στο Μεσολόγγι-Επί τόπου στον Εύηνο


Μεγάλα είναι τα προβλήματα απ΄την υπερχείλιση και του Εύηνου ποταμού. Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Χριστίνα Σταρακά βρέθηκε στη περιοχή και περιόδευσε σε χτυπημένα από την κακοκαιρία σημεία της Ναυπακτίας. Ενημερώθηκε για τα πολύ σημαντικά προβλήματα στο ορεινό Θέρμο κοντά στο Αργυρό Πηγάδι και για αύριο το πρωί έχει προγραμματιστεί επί τόπου σύσκεψη. Νωρίτερα στα γραφεία της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι συγκάλεσε σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων φορέων από κοινού με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος και Υποδομών κ. Ιωάννη Υφαντή, για να εκτιμηθεί η κατάσταση.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Αστυνομικοί Διευθυντές Αιτωλίας και Ακαρνανίας, οι διοικητές Πυροσβεστικής Αιτωλοακαρνανίας και Αγρινίου, τα μέλη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Δ.Ε κ.κ. Ι. Κολοβός και Γ. Τσόγκας, οι προϊστάμενοι των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας . κ.κ. Παπάς και Καραθανάση και ο Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Κ. Κούστας.
Έγινε πλήρης αποτίμηση της κατάστασης από την Αντιπεριφερειάρχη και υπήρξε πλήρης ενημέρωση όλων των εμπλεκόμενων. Βεβαιώθηκε η ετοιμότητα όλων των υπηρεσιών όλο το 24ωρο ενώ αναμένεται νέα εκτίμηση και με βάση την πρόβλεψη των φαινομένων. Πιθανή παρέμενε η κήρυξη της Π.Ε. σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.