Ροή Αναρτήσεων

Ορκίστηκε νέα Περιφερειακή Σύμβουλος η ΚατερίναΧαμηλάκη, στη θέση του Δημήτρη Δεσύλλα


 

Ορκίστηκε σήμερα από τον Περιφερειάρχη ΔυτικήςΕλλάδας, Απόστολο Κατσιφάρα, και παρουσία τηςΠροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, ΑναστασίαςΤογιοπούλου, η  νέα Περιφερειακής Σύμβουλος ΚατερίναΧαμηλάκη, μετά την παραίτηση του επικεφαλής τηςπεριφερειακής παράταξης «Αριστερή ΠαρέμβασηΑντικαπιταλιστική Κίνηση», Δημήτρη Δεσύλλα.

Μετά την πράξη της ορκωμοσίας ο Απόστολος Κατσιφάρας συνεχάρη τη νέα περιφερειακή σύμβουλο και της ευχήθηκε «καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην άσκησητων καθηκόντων της» ενώ, παράλληλα, υπογράμμισε ότι ηαιρετή Περιφέρεια είναι ένας νέος θεσμός δίπλα στο πολίτη και το Περιφερειακό Συμβούλιο έχει ως γνώμονα τη κοινή δράση για το συμφέρον της Δυτικής Ελλάδας και τωνκατοίκων της.

Επί πλέον ο Περιφερειάρχης εξέφρασε τις ευχαριστίες τουγια την προσφορά του Δημήτρη Δεσύλλα όλα αυτά ταχρόνια στην αυτοδιοίκηση«Ένας πραγματικός αγωνιστής με ακέραιο χαρακτήρα, που με το ήθος του, την πολιτική του δράση και τη μαχητικότητά του συνέβαλλε στο κύρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας. Τον ευχαριστώ για τη συνεργασία που είχαμε και του εύχομαι καλή συνέχεια σε ότι και αν επιλέξει».

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.