Ροή Αναρτήσεων

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αλβανοί κακοποιοί πίσω από την εξαφάνιση των δύο νέωνστοΜεσολόγγι;


Δραματικές στιγμές περνούν οι οικογένειες των Ιωάννη Κορδώση και Βασίλη Γρατσάνη, 40 και 35 ετών που αγνοούνται από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στην περιοχή Πενταλόφου.

Την ώρα που δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος των δυο ανδρών παρά τη γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας, νέες μαρτυρίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας με θύματα τα δύο νέα παιδιά. 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του spirospero.gr, οι δύο άνδρες ενώ διασκέδαζαν σε μπαρ του χωριού φέρεται να λογόφεραν με παρέα θαμώνων αλβανικής καταγωγής πιθανόν για τα μάτια μιας κοπέλας επίσης από την Αλβανία.
Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, ο καυγάς συνεχίστηκε λίγο αργότερα έξω από το μαγαζί με τον έναν από τους δύο αγνοούμενους να πιάνεται σχεδόν στα χέρια με ένα μέλος της παρέας των Αλβανών. 
Την ίδια στιγμή, ντόπιοι τονίζουν στο spirospero.gr ότι στο συγκεκριμένο μπαρ συχνάζουν μέλη σπείρας και υπάρχει φόβος μήπως κάποιοι ακολούθησαν τους δύο νέους κατά την επιστροφή στο σπίτι τους. Άλλωστε, σύμφωνα με την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, το σήμα από τα κινητά τους έκλεισαν σε κοντινή απόσταση από το μπαρ με διαφορά 10 λεπτών. 
Μάλιστα, μαρτυρία θέλει τους δύο νέους να οδηγούν το Toyota Corolla με το οποίο έχουν εξαφανιστεί στις 4.20 το ξημέρωμα σε διασταύρωση για το διπλανό χωριό κάτι άλλωστε που επιβεβαιώθηκε από κάμερα κοντινού ξηραντηρίου. Το κινητό του ενός νέου κλείνει στις 4.35 και του δεύτερου στις 4.45. 
Ωστόσο, η Αστυνομία δεν αποκλειει το ενδεχόμενο ατυχήματος καθώς ακριβώς δίπλα βρίσκονται τα νερά του Αχελώου. Μάλιστα, με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν και πάλι οι έρευνες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και εθελοντικών ομάδων διάσωσης. Την ίδια ώρα, φίλοι και συγγενείς των δύο αγνοουμένων οργανώνουν ομάδες έρευνας για να συνδράμουν το έργο των Αρχών την ώρα που έρευνες πραγματοποιεί  και Super Puma.
Έκκληση σε οποίον γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τις αρχές ή τις οικογένειες, απηύθυνε η μητέρα ενός από τους αγνοούμενους στην πρωινή εκπομπή του Mega. «Θέλω να παρακαλέσω όλο τον κόσμο, όποιον γνωρίζει κάτι, αν είδε κάτι να ειδοποιήσει είτε εμάς, είτε την αστυνομία. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο παρά μόνο να βρεθούν τα παιδιά και είναι καλά, τίποτα άλλο», ανέφερε η κ. Αλεξάνδρα.
«Φοβάμαι μήπως σκότωσαν τα παιδιά»
Το φόβο του για το χειρότερο εξέφρασε σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην πρωινή εκπομπή του Mega και ο ξάδερφος ενός εκ των δυο αγνοούμενων, ο οποίος κάνει λόγο για μια πιθανή διένεξη που μπορεί να είχε άσχημο τέλος.
πηγή:spirospero.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.