Ροή Αναρτήσεων

Ανταπάντηση από τον κ. Παναγιώτη Στάϊκο προς τον κ. Ιωάννη Τριανταφυλλάκη.

Πραγματικά είναι λυπηρό κάποιοι να βλέπουν φαντάσματα και εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν ( μου θυμίζει έργο του Ισπανού συγγραφέα Miguel de Cervantes Saavedra- Ο ευφάνταστος ευπατρίδης Δον Κιχώτης της Μάντσας).
Από την άλλη διακρίνω μια προσπάθεια δημαγωγίας. Οι γιατροί του ΚΥ Αστακού και το λοιπό προσωπικό ,σαν δημόσιοι λειτουργοί , δίνουν νυχθημερόν μάχες σε ένα αρνητικό πλαίσιο που έχει διαμορφωθεί στο χώρο της Υγείας και με αξιοπρέπεια και αυταπάρνηση προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην άγονη περιοχή του Ξηρομέρου .Δεν είναι λίγες οι φορές που όλοι έχουμε ξενυχτήσει για περιστατικά (έχουμε , δεν έχουμε βάρδια), δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε διακομίσει ασθενείς( έχουμε ,δεν έχουμε βάρδια) ,δεν είναι λίγες οι φορές που με δικά μας μέσα έχουν προσφέρει βοήθεια στους συνανθρώπους μας. Η επίθεση που δέχτηκε η συνάδερφός μας ,καθώς και οι απρεπής χαρακτηρισμοί είναι άνευ προηγούμενου (ή μήπως όχι;;;). Oι υπηρεσίες που προσφέρει το ΚΥ είναι κατά ομολογία όλων σε υψηλά standar , τόσο σε ποσοτικά ,όσο και ποιοτικά πρότυπα. Η προσπάθεια δυσφήμισης πιθανόν να ενέχει και άλλα κίνητρα!!!
Δοξάζουμε το Θεό που μας βοηθά να έχουμε τα ψυχικά και τα σωματικά αποθέματα , θυσιάζοντας προσωπικό χρόνο , τις άδειές μας ( οι επιμελητές του ΚΥ έχουν να πάρουν κανονική άδεια από το 2014) , τα ρεπό μας για να στηρίξουμε με νύχια και με δόντια τον υγειονομικό σταθμό της περιοχής μας .Οπότε οποιαδήποτε προσπάθεια απαξίωσης αυτής της προσπάθειας δεν γίνεται δεκτή από εμένα ,από τους συναδέρφους μου και πολύ περισσότερο από τον κόσμο.
Όσον αφορά ένα πρόσφατο δημοσίευμα θα ήθελα να σταθώ σε κάποιες προτάσεις
θα περιμένω την οφειλόμενη συγνώμη (μακριά από εμένα κουβέντες τύπου: μάζεψε τους)¨: νομίζω ότι κάποιοι έχουν χάσει το νόημα του μέτρου ( και ευτυχώς που μένουν μακριά εκφράσεις του τύπου ¨μάζεψε τους¨ ,γιατί εμείς τουλάχιστον θα είχαμε κάποιον να μας μαζέψει…)
-¨Εδώ παραθέτω μερικά από τα δεκάδες σχόλια που έλαβα για να δεις τι λέει η κοινωνία!¨. Πραγματικά για αντίλογο δεν θέλω να παραθέσω τα εκατοντάδες σχόλια που λάβαμε εμείς.
-Τέλος και κλείνοντας, ¨Εδώ θέλω να σε ενημερώσω πως σήμερα το πρωί πήγα στην Αστυνομία και έκανα μια Υπεύθυνη Δήλωση (η οποία διαβιβάζεται και προς την Εισαγγελία), την οποία παραθέτω.¨ …..εδώ δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι ,αλλά να πω : ευχαριστώ που είχα την τύχη να το διαβάσω σήμερα και να γελάσω!!!
Θλίβομαι πραγματικά που με τις ενέργειες κάποιον διχάζετε ο κόσμος και δημιουργούνται εντυπώσεις που μόνο δυσλειτουργίες και απαξίωση του έργου που προσφέρει μια δημόσια δομή Υγείας, που άνηκε και ανήκει στον κόσμο και την κοινότητα ,που λειτούργησε και λειτουργεί πέρα από προσωπικές σκοπιμότητες. Καλώ τον κόσμο να στηρίξει το ΚΥ γιατί ήταν ,είναι και θα είναι για αυτόν εκεί να προσφέρει ,ακόμα και αν κάποιοι παραιτηθούν, ακόμα και αν κάποιοι ιδιωτεύσουν ,ακόμα και αν κάποιοι συνταξιοδοτηθούν.
Με εκτίμηση
Τριανταφυλλάκης Λ. Ιωάννης

Επιμελητής Β΄Γενικής / Οικογενειακής Ιατρικής

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.