Ροή Αναρτήσεων

Παναγιώτης Στάϊκος:Η οφειλόμενη απάντηση στην απρόσμενη και αήθη επίθεση του κυρίου Κούστα.


Κύριε Κούστα
Ειλικρινά δεν περίμενα τέτοια προσωπική επίθεση εναντίον μου από εσάς.
Γράφετε  επί λέξει: Όπως ξέρεις τρέφω μεγάλο σεβασμό προς τον κ. Ζούλα και σε σένα. Μόνο που στην παρέμβασή σας  δείχνετε  άκρατη ασέβεια προς το πρόσωπό  μου,    όταν λέτε επί  λέξει : Αναφέροντας όλα τα παραπάνω, δυστυχώς ο μόνος επιεικής χαρακτηρισμός για το λίβελο που εξαπέλυσες εναντίον της συναδέλφου, είναι ότι επρόκειτο για επίθεση αήθη, απαράδεκτη, γεμάτη ανακρίβειες, καταπατώντας την ιατρική δεοντολογία και πιθανόν φθάνοντας στη συκοφαντική δυσφήμηση.


Αλήθεια κύριε Κούστα  οι λέξεις και οι  έννοιες λίβελος, αήθης  επίθεση , και καταπάτησης  της ιατρικής δεοντολογίας από πλευράς μου , που εκτοξεύονται από  εσάς προς το πρόσωπό μου ,συνιστούν  σεβασμό  και εκτίμηση από εσάς  ή  ασέβεια  και συκοφαντική επίθεση; .!!!!

Θα μου πείτε  λοιπόν ένα  χαρακτηρισμό  ή μία ύβρη, που εκτόξευσα  προς  την κυρία που εφημέρευε ,  για να τον χαρακτηρίσετε ως αήθη  ή λίβελο ;Όσο και να πράξετε  δεν θα βρείτε κανέναν. Τουναντίον  την κάλυψα, αφού δεν μίλησα για την  βαριά επιστημονική της αμέλεια ,αφού κρατούσε το περιστατικό εκεί  ως κωλικό, ενώ ήταν Οξεία Κοιλία  και έπρεπε  αφού δεν είχε οδηγό να καλέσει αμέσως το ΕΚΑΒ, χωρίς να χάνεται πολύτιμος χρόνος  και  να  θέτει σε κίνδυνο την ζωή του ασθενούς , για την οποία ο ίδιος ο ασθενής  και οι οικείοι του μπορούν να ζητήσουν ποινικές  και  αστικές ευθύνες . Εφ όσον ξύεστε  στου τσοπάνη την μαγκούρα  τώρα θα τα πούμε όλα . Όταν κάποιος ασκεί ιατρική έχει και ευθύνες.!!!!      

Όσο για την μηνυτήρια αναφορά  σας για την οποία επαίρεστε, ότι έφτασε  και μέχρι την Βουλή  είδατε τα αποτελέσματά της . Μια τρύπα στο νερό . Κάθε μέρα , όπως και χθες, κινδυνεύουν ανθρώπινες    ζωές.
Μην το παίζεται τζάμπα  μάγκας λοιπόν .!!!!

Κύριε  Κούστα  είναι από μέρους σας φτηνή δικαιολογία , δειλία  και συκοφαντία   να επικαλείσθε , πως δεν έχετε πρόβλημα να φύγετε,  για να βγάλετε ένα μεροκάματο , όπως λέτε , εξαιτίας  δήθεν   τέτοιων επιθέσεων , όταν όλοι ξέρουμε κατά δήλωση σας, ότι κάνετε Γαλλικά  για να  φύγετε  στην Γαλλία . ( Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες μου ζητήσατε το τηλέφωνο του  γιού μου  , για να πάρετε πληροφορίες  για τις συνεντεύξεις  και τα άλλα απαραίτητα που χρειάζονται για  να σας κάνουν δεκτό , αφού εκείνον τον έχουν ήδη κάνει δεκτό και έχει κλείσει και συμβόλαιο εργασίας).
Αλήθεια όταν μου κάνατε την απρόσμενη προσωπική  επίθεση με αυτούς   χαρακτηρισμούς ,  τον γιό μου τον σκεφθήκατε; Ο οποίος μου είπατε, πως σας φέρθηκε πολύ καλά ( λέγοντάς  μου επί λέξει :  Ότι είναι και γα .ώ τα παιδιά).!!!!
Αλήθεια αν τον συναντήσετε  εδώ ή στην Γαλλία   τι θα του πείτε;!!!  

Κύριε Κούστα  είστε  πολύ μικρός  , για να μου κάνετε μαθήματα ήθους (  χαρακτηρίζοντας την συμπεριφορά μου αήθη !!!!), Ιατρικής Συμπεριφοράς και Ιατρικής Δεοντολογίας , λέγοντας ότι  η    δουλειά του γιατρού δεν είναι στο τιμόνι, αλλά πίσω στην καμπίνα να παλεύει να σώσει τον άρρωστο, όταν αυτός χρήζει ιατρικής βοήθειας. Εγώ  υπηρετώ τον άρρωστο στο Ξηρόμερο και όχι μόνο επί 37 χρόνια και έχω δώσει εξετάζεις  πολλές φορές ,δείχνοντας σεβασμό και αυταπάρνηση , θέτοντας ακόμη και την ζωή μου   σε  κίνδυνο, προκειμένου να προσπαθήσω να σώσω μια ζωή  ή να εξασφαλίσω αξιοπρεπή διακομιδή ασθενούς στο Νοσοκομείο .
Και πιο ήταν το έγκλημά μου στο περιστατικό ; Απλά να  κερδίσω χρόνο και παράλληλα  αξιοπρεπή διακομιδή του ασθενούς με το Ασθενοφόρο και όχι τσουβαλιασμένο   μέσα  σε ένα ΙΧ, για  να μην τεθεί σε κίνδυνο η ζωή του . Για φανταστείτε στην θέση του συγκεκριμένου ασθενούς ,να ήταν ο δωρητής του Ασθενοφόρου και πρώην Δήμαρχος κύριος Πυθαγόρας Σαμαράς  και να αρνιόσασταν να πάρει το Ασθενοφόρο ,τι θα γινόταν;

Εάν κύριε Κούστα  πιστεύετε, ότι διέπραξα κάποια αξιόποινη πράξη ,εναντίον της γιατρού που εφημέρευε , δεν έχετε παρά να της υποδείξετε, να μου κάνει  μήνυση για όσα μου προσάπτετε και να έλθετε ως μάρτυρες κατηγορίας εναντίον μου , εσείς και όποιος άλλος θέλετε .
Εγώ πάντως θα έχω ως μάρτυρες υπεράσπισης τον ασθενή , την , γυναίκα του  και τον  αδελφό του  και τότε θα δούμε στο Δικαστήριο ποιος έχει δίκιο. Θα πέσει πολύ γέλιο  .!!!!
Μέχρι τότε σας εύχομαι καλή επιτυχία στον δρόμο που χαράξατε  και  στις εξετάσεις σας  για την Γαλλία .!!!!
Πάντως κύριε Κούστα  δεν περίμενα από εσάς τέτοια απαράδεκτη επίθεση. Η οποία όπλισε το χέρι των  ελάχιστων γνωστών-αγνώστων να προβούν σε χυδαία προς το πρόσωπό μου <<ανώνυμα>> σχόλια . Εύχομαι να μην είναι γιατροί  αυτοί , που τα έγραψαν ( γιατί ξέρουμε πως παίζεται το παιχνίδι στο Internet ).
{ Σας  τιμά αυτό το ανώνυμο  σχόλιο; : Κύριε Στάικε επειδη δεν εχω αυτοκινγτο να δανειστω το ασθενοφορο για μια βολτα; και σιγουρα ο Τριανταφυλλακης εχει προσφερει πολυ περισσοτερα απο σενα. Αλοιμονο αν ο καθε ιδιωτης ιατρος πηγαινε και επερνε ενα ασθενοφορο για να τσεπωσει τα ευρουλακια εξυπηρετώντας τους οελατες του! Απο τη στιγμη που ο ασθενεις πηγε στο ΚΥ τι δουλεια ειχε ο Στάικος. Εχει καταντισει γραφικος πλεον!
21 Μαΐου 2016 - 6:51 μ.μ.}
 Εσείς γνωρίζετε πολύ καλά, πως όσες φορές διακόμισα  περιστατικό ως γιατρός του Κ.Υ  ή ως ιδιώτης είτε πίσω από το τιμόνι ή στην καμπίνα  του Ασθενοφόρου  ή όσες φορές  με κάλεσαν για επείγοντα περιστατικά στο ΚΥ , όταν  δεν εφημέρευε γιατρός  ημέρα ή νύχτα , δεν πήρα ποτέ μια δραχμή ή ένα ευρώ .
Και γνωρίζετε πως  πήγα  στο Κ.Υ., αφού  μου ήλθε  από εκεί το περιστατικό  για Υπερηχογράφημα  προς  διερεύνηση  κωλικού, το οποίο  δεν ήταν κωλικός , αλλά οξεία  κοιλία  .

Αστακός 22/5/2016
Παναγιώτης Στάϊκος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κύριε Σταικε δεν δέχεστε την κριτική;;; έχω διαβάσει όλες τις αναφορές από όλους τους όμοιους σας και στις δικές σας διακρίνω πολύ ειρωνια και μίσος εγωισμό και υπεροπτικοτητα καλό θα ήταν να ηρεμήσετε λιγάκι άγιος δεν γίνεστε με το ζόρι ο κόσμος του αστακόυ γνωρίζει πολύ καλά ποιος είστε και τα καλά σας και τα κακά σας και το τονίζω και τα κακά σας !!!!

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.