Ροή Αναρτήσεων

Ερ. Γαλούνης για τις αντιδράσεις στο αγκυροβόλιο πλοίων: «Η Δημοτική Αρχή δεν εκβιάζει και δεν εκβιάζεται» (video).





Για σκόπιμη παραπληροφόρηση κάνει λόγο ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτου Γαλούνης αναφερόμενος στις αντιδράσεις για την δημιουργία αγκυροβολίου στον Αστακό για πλοία που παραμένουν πολλούς μήνες χωρίς ναύλα. Ο Δήμαρχος τονίζει με νόημα ότι η δημοτική αρχή δεν εκβιάζει και δεν εκβιάζεται.

Η πληροφόρηση που εμείς εγκαίρως σας δώσαμε είναι εδώ και είναι ακριβέστατη μέχρι κεραίας και ισχύει απόλυτα. Μιλάμε για παροπλισμό πλοίων, σας εξηγήσαμε γιατί συμβαίνει αυτό και τι είναι παροπλισμένο πλοίο, σας δώσαμε τον θαλάσσιο χώρο, σας ενημερώσαμε για το οικονομικό αντικείμενο της υπόθεσης. Σε αυτή την ενημέρωση φαίνεται και το έγγραφο του κ. Γαλούνη προς το Λιμεναρχείο, που ζητά λέγοντας επί λέξη: «το Λιμενικό Ταμείο επιθυμεί την ενεργοποίηση του αγκυροβολίου παροπλισμού πλοίων....»
Βέβαια προκύπτει το ερώτημα πως το Λιμενικό Ταμείο, με το έγγραφο του κ. Γαλούνη, επιθυμεί την ενεργοποίηση αγκυροβολίου παροπλισμένων πλοίων, ένα μήνα νωρίτερα από την σχετική συνεδρίαση του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου, είναι κάτι που μόνο ο κ. Γαλούνης μπορεί να το εξηγήσει. Μάλλον έκανε Δ.Σ. με τον εαυτό του και πήρε την απόφαση.
Επίσης, επειδή στο τέλος του βίντεο ακούγεται να λέει, χάνοντας λίγο την ψυχραιμία του, «λένε ψέματα.... λένε ψέματα, ούτε σάπια.... ούτε σαπιοκάραβα, ούτε παροπλισμένα, ούτε οτιδήποτε», μα ο ίδιος μίλησε για παροπλισμένα, όπως άλλωστε και ο ίδιος γράφει στο έγγραφο που υπογράφει προς το Λιμεναρχείο και επίσης αναφέρει στην αρχή του βίντεο. Άρα το παροπλισμένα το έχει πει ο ίδιος και μάλλον το έχει ξεχάσει.
Επίσης επειδή ανάφερε για παραπληροφόρηση και ψέματα, περιμένουμε 27 μέρες ως σήμερα να βάλει τα πρακτικά της σχετικής απόφασης του Λιμενικού Ταμείου στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, να μας πληροφορήσει ο ίδιος τι ειπώθηκε από τον καθένα μέσα στο Διοικητικό Συμβούλιο, γιατί σε αυτή την ιστορία πέφτει πολύ παραμύθι και πολύ σανός με το συμπάθιο και σε ένα μόνο έχει δίκιο σε όσα λέει ο κ. Δήμαρχος.
Ότι σε αυτή την ιστορία, που έσκασε από το πουθενά, στα ξαφνικά, χωρίς καμία ενημέρωση τοπικών φορέων και τοπικής κοινωνίας, κάτι το οποίο συνέβη με προσωπική δική του ευθύνη, υπάρχουν συμφέροντα. Το ερώτημα είναι από ποιους; Αυτό εμείς προσωπικά το αναζητούσαμε να το μάθουμε και μέσες άκρες το γνωρίζουμε πλέον.



Πηγή: acheloostv.gr
     mytikapress.gr
                     

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κυριος γαλουνης εκβιασε το λιμεναρχειο να συμφωνησει. Δεν ειναι τυχαιο οτι ψηφοφορος του ηταν αυτος που υπεγραψε

Ανώνυμος είπε...

Όλοι ξέρουμε τι παίζεται αλλά ποιος να μιλήσει? Αυτοί που πήραν 50 ρικα και 100 ρικα για να τον ψηφίσουν. Κάπως πρέπει και αυτός να ξεχρεώσει το δημαρχιλίκει.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.