Ροή Αναρτήσεων

Συγχαρητήριο μήνυμα του Παναγιώτη Στάϊκο


Θερμά συγχαρητήρια  στα παιδιά που κατάφεραν να κάνουν  πράξη  το όνειρό τους και από σήμερα  είναι Φοιτητές και Σπουδαστές . Σίγουρα  η χαρά , η ανακούφιση  και η δικαίωση τους είναι μεγάλες .!!!!
Αυτή την στιγμή δικαιούνται  να χαλαρώσουν, να ξεκουραστούν και να απολαύσουν την επιτυχία τους . Μια άχαρη και δύσκολη μάχη για τους ίδιους και τις οικογένειες τους   τελείωσε .
Σε λίγες ημέρες  μετά την εγγραφή τους στις σχολές τους  ξεκινάει ένα όμορφο ταξίδι στην εξειδικευμένη γνώση ,γιατί αυτό δίνει το Πανεπιστήμιο , το οποίο αποτελεί βασική προϋπόθεση για την επαγγελματική τους αποκατάσταση .

Όμως  σήμερα  γνωρίζουμε, ότι  αυτές οι προπτυχιακές γνώσεις και η απόκτηση ενός Πτυχίου  δεν αρκούν , γι’ αυτό  αυτές οι γνώσεις θα πρέπει να είναι πολύ δυνατές  και σε βάθος , οι  οποίες είναι απαραίτητο  να  συνεχιστούν   και με το εξόχως συναρπαστικό ταξίδι των μεταπτυχιακών  ή ακόμη  συναρπαστικότερο  ταξίδι των διδακτορικών σπουδών, ούτως ώστε σε έναν κόσμο εξόχως συναρπαστικό  να  εξασφαλίσουν μια λαμπρή επαγγελματική επιτυχία .!!!   
Και επειδή στην ζωή  δεν είναι το πάν η επαγγελματική αποκατάσταση , αλλά η ευτυχία , θα πρέπει παράλληλα με τις σπουδές να απολαύσουν την όμορφη φοιτητική ζωή , να αποκτήσουν δεξιότητες , να ασχοληθούν με τις τέχνες και τον πολιτισμό ,αποκτώντας καλύτερη κλασική παιδεία, με τα οποία θα είναι πιο ευτυχισμένοι  άνθρωποι .!!!
Θέλω όμως να σταθώ ιδιαίτερα  και στα παιδιά , τα οποία δεν τα κατάφεραν σε αυτή την μάχη  και να τους πω , πως στην ζωή υπάρχουν πολλές ευκαιρίες, αρκεί  να το πιστέψουμε και να προσπαθήσουμε  με υπομονή , σκληρή δουλειά ,συνεπεία και υπευθυνότητα και τότε θα έλθουν  άλλες επιτυχίες , με τις οποίες  θα μπορέσουν να έχουν επαγγελματική αποκατάσταση  και να απολαμβάνουν την ζωή τους , όπως επιθυμούν.
Αστακός 24/8/2016
Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Παναγιώτης Στάϊκος  

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.