Ροή Αναρτήσεων

Απίστευτες αναφορές από Γαλούνη και Κουμανδράκη- Σαμαρά στον Κουρουμπλή!

Σάλος στο Ξηρόμερο…Ο δήμαρχος επέλεξε να εμπλέξει τον υπουργό Π.Κουρουμπλή στην αντιπαράθεση του με την επικεφαλής της αντιπολίτευσης και όσα ακολούθησαν προκαλούν αίσθηση…



Aνέβηκαν οι τόνοι προχθές στο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου και οι εκφράσεις που ακούστηκαν προκάλεσαν κακή εντύπωση. 
Στο δημοτικό συμβούλιο Ξηρομέρου όμως είναι μαθημένοι σε σφοδρές προσωπικές αντιπαραθέσεις τα τελευταία χρόνια. Όμως και εκεί όσα ακούστηκαν στην τελευταία συνεδρίαση ξεπέρασαν κάθε όριο. Αποτελούν μάλιστα αντικείμενο συζήτησης τις τελευταίες ημέρες. Γιατί ο τρόπος που ο δήμαρχος Ερωτόκριτος Γαλούνης και η επικεφαλής της αντιπολίτευσης Κωνσταντούλα Κουμανδράκη- Σαμαρά ενέπλεξαν τον συμπατριώτη μας Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή προκαλεί μεγάλη αίσθηση............



Ως γνωστόν το αυτοδιοικητικό κλίμα στο δήμο Ξηρομέρου είναι ζοφερό (και) το τελευταίο διάστημα, με φόντο την κακή οικονομική κατάσταση και με μπαράζ ανακοινώσεων δημοτικής Αρχής και Αντιπολίτευσης των οποίων οι επικεφαλής θυμίζουν ο ένας στον άλλον τις δικαστικές εκκρεμότητες.
Στην τελευταία ωστόσο, τεταμένη ούτως ή άλλως συνεδρίαση, ο Ερωτόκριτος Γαλούνης απευθυνόμενος στην επικεφαλής της αντιπολίτευσης αναφέρει: «εσείς κ. Κουμανδράκη πηγαίνετε να παρακαλάτε τον Κουρουμπλή να πάρουμε τις μηνύσεις πίσω και αφήστε τα αυτά». 
   Και η απάντηση της κυρίας Σαμαρά ήταν άμεση και ολίγον…σόκιν: «Για εσάς ο Κουρουμπλής λέει: αυτόν τον… μ@λ@κ@ εγώ τον κρατάω έξω».
Όπως είναι φυσικό στην αίθουσα ακολούθησε πανδαιμόνιο…

Πηγη:agrinionews.gr


Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.