Ροή Αναρτήσεων

Ομιλία στον Αστακό από τον συμπατριώτη μας κ. Νίκο Παπαναστάση, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Σε συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης στον Αστακό μίλησε ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ. Στην ομιλία του αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, το Αιγαίο, και την τουρκική προκλητικότητα, τονίζοντας ότι ο λαός δεν πρέπει να έχει καμία εμπιστοσύνη στην πολιτική που εναποθέτει την ασφάλεια και την ειρήνη σε ΝΑΤΟ, ΕΕ, ΗΠΑ. Ο μόνος δρόμος για το λαό, ανέφερε χαρακτηριστικά, η απεμπλοκή από τα ιμπεριαλιστικά σχέδια και τις βαριές συνέπειές τους.
Την ομιλία και τη συζήτησε απασχόλησε και η τελευταία απόφαση της Συνόδου Κορυφής, σχετικά με το «Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης». Ξεκαθάρισε ότι οι τσακωμοί και οι διαπραγματεύσεις είναι για την κατανομή κερδών και ζημιών στο στρατόπεδο του εχθρού των λαών. Παρά τους τσακωμούς όμως, συμφωνούν όλες οι αστικές κυβερνήσεις της ΕΕ και η ελληνική, τα θύματα των «προωθούμενων μεταρρυθμίσεων», για να υλοποιηθούν τα σχέδια ανάκαμψης της κερδοφορίας του κεφαλαίου, να είναι οι λαοί. Οι ψεύτικες ελπίδες που δημιουργεί η κυβέρνηση, σκοντάφτουν στην πραγματικότητα, αφού οι μεγάλοι ωφελημένοι ως αποδέκτες, θα είναι οι επιχειρηματική όμιλοι των κλάδων της οικονομίας που προκρίνει η ΕΕ.
Κάλεσε τους εργαζόμενους να συγκρουστούν με αυτή την πολιτική, που υλοποιεί η κυβέρνηση με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΙΝΑΛ, και των άλλων αστικών κομμάτων.
Κλείνοντας τόνισε ότι το ΚΚΕ στέκεται πλάι σε κάθε πρόβλημα των εργαζομένων, των ανέργων, των αγροτών και μικροεπαγγελματιών, ενισχύοντας κάθε εστία αντίστασης. Προβάλλοντας ταυτόχρονα την προοπτική, τη μόνη ρεαλιστική διέξοδο, το σοσιαλισμό.




Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.