Ροή Αναρτήσεων

Μύτικας Ξηρομέρου: Κύριοι της δημοτικής αρχής ξυπνήστε από τον λήθαργο

Παράπονα έχουν εκφράσει κάτοικοι του Μύτικα Ξηρομέρου σχετικά με το παρκάρισμα οχημάτων κατά την διαδρομή ποακολουθεί το λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας.
Συγκεκριμένα το Λεωφορείο εισέρχεται στον Μύτικα Φτάνει στην εκκλησία και από εκεί στρίβει αριστερά για να φτάσει στην πλατεία ώστε να βγει από την δεύτερη έξοδο που οδηγεί στον κεντρικό δρόμο.
Αυτή όμως η διαδρομή δεν είναι πλέον εφικτό να πραγματοποιηθεί λόγω παράνομης στάθμευσης οχημάτων. Το λεωφορείο έρχεται έως την εκκλησία και επιστρέφει ξανά πίσω με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι επιβάτες και να έρχονται να επιβιβαστούν από την άλλη άκρη της πόλης. Το πρόβλημα αυτό έχει γίνει έντονο φέτος καθώς η δημοτική αρχή δεν έχει πάρει τα απαιτούμενα μέτρα όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια που η Πρόεδρος τοποθετούσε κορδέλες και πρόχειρες ταμπέλες που προειδοποιούσαν τους οδηγούς για την διέλευση λεωφορείου.
Όλα πλέον έχουν μπει στον αυτόματο πιλότο η δημοτική αρχή έχει πατήσει το κουμπί και αναμένει τα αποτελέσματα.
Καθημερινά δεχόμαστε βομβαρδισμό από παράπονα πολιτών σχετικά με την καθημερινότητα του Δήμου Ξηρομέρου που πλέον έχει γίνει ένα μαρτύριο.
Είμαστε αναγκασμένοι να τα προβάλουμε μπας και τους Ξυπνήσουμε από τον λήθαργο που έχουν πέσει. Καλούμε την δημοτική αρχή όπως τοποθετήσει τις ανάλογες σημάνσεις και αν αυτό δεν είναι εφικτό να γίνει άμεσα, ας ακολουθήσει τουλάχιστον την παλιά μέθοδο της προέδρου με τις προσωρινές ταμπέλες.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.