Ροή Αναρτήσεων

Τρεις εργολαβίες για συντήρηση οδικού δικτύου στα όρια του Δήμου Ξηρομέρου, συνολικού προϋπολογισμού 4.000.0000 €.


Στην υπογραφή της σύμβασης του έργου «Συντήρηση της 48ης Επαρχιακής Οδού: Αστακός – Μύτικας, της 32ης Επαρχιακής Οδού: Βόνιτσα – Πάλαιρος – Μύτικαςκαι της 31ης Επαρχιακής Οδού: Αστακός – Βασιλόπουλο – Βέλλα», συνολικού προϋπολογισμού 4.000.000 ευρώ, που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, προχώρησαν σήμερα, Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020, ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης και ο ανάδοχος του έργου.

Το έργο αφορά τη συντήρηση και βελτίωση των αναφερόμενων τριών Επαρχιακών Οδών της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας (48η, 32η και 31η)  και μεταξύ άλλων προβλέπεται, ο καθαρισμός τάφρων και επένδυση με σκυρόδεμα σε μήκος όπου απαιτείται, η κατασκευή νέου ασφαλτοτάπητα σε μήκος 20 χλμ περίπου, η οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας, κ.ά. Επίσης και στους τρεις οδικούς άξονες θα γίνουν ομοειδείς εργασίες και μικρές τεχνικές παρεμβάσεις, όπου κριθεί απαραίτητο.

«Προχωρούμε σταθερά στην υλοποίηση του προγράμματος συντήρησης των επαρχιακών οδών του τόπου μας, με στόχο πολύ γρήγορα να έχουμε ένα οδικό δίκτυο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, αλλά και των διερχομένων»επεσήμανε ο κ. Φαρμάκης, μετά την υπογραφή της σύμβασης του έργου.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη .ειναι άξιος άνθρωπος και με την σκληρή του δουλειά θα είναι Περιφερειάρχης για όσα χρόνια θέλει .

Ανώνυμος είπε...

Να λέγεται και η αλήθεια έργο Κατσιφάρα και Γιάννη Λύτρα

Ανώνυμος είπε...

Βεβαίως είναι αλήθεια αυτό και πρέπει να υπάρχει συνέχεια στη αυτοδιοίκηση και όχι να μένουν στα συρτάρια οι μελέτες και οι δημοπρατήσεις .

Ανώνυμος είπε...

Έχεις πάρει σβάρνα τα σαιτ και γλυφης θαρρείς ότι εμείς δεν έχουμε κρίση? Κάνεις λάθος μάλλον κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια

Ανώνυμος είπε...

Τα χρήματα είναι όλων των Ελλήνων
Και δέν είναι των περιφερειών, των κοινοτήτων και των δήμων.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα όμως είναι πως τα διαχειρίζονται οι περιφέρεις ,οι δήμοι και τι πρωτεραιοτητες βάζουν και με πόση διαφάνεια διαχειρίζονται τα χρήματα ,τα οποία είναι όλων των Ελλήνων .

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.