Ροή Αναρτήσεων

"Διαφωνώ με τις ενέργειες της Επιτροπής Αγώνα των 5 ατόμων.."




Διαβάσαμε χτες στα τοπικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης διάφορα σχόλια για την κινητοποίηση στη Βελα που διοργάνωσε η Επιτροπή Αγώνα .

Ανάμεσα τους και ένα σχόλιο του Δημοτικού Σύμβουλου της πλειοψηφίας κ.Ντίνου Αποστόλη που γράφει "διαφωνώ με τις ενέργειες της Επιτροπής Αγώνα των 5 ατόμων"

Είναι γνωστό ότι σχετικές απόψεις με την άποψη του κ.Ντίνου Αποστόλη έχουν εκφράσει δημόσια και αρκετοί άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας.

Πρόσφατα μάλιστα είδαμε ότι ο Δήμαρχος υποχρεώθηκε και απέσυρε το θέμα από την Οικονομική Επιτροπή για την αποδοχή της δωρεάς απορριμματοφόρου στο Δήμο από τις εταιρείες ιχθυοκαλλιεργειών 

Ας είμαστε όμως πραγματιστές και ας μην εθελοτυφλούμε απέναντι στη πραγματικότητα της ΑΛΛΗΛΕΞΑΡΤΗΣΗΣ της κοινωνίας και των εταιριών ιχθυοκαλλιεργειών.

Οφείλει όμως η Δημοτική Αρχή στο σύνολο της να εκπέμπει ένα ξεκάθαρο μήνυμα χωρίς περιθώρια αμφισβήτησης .

Ο λαός μας χρησιμοποιεί μια έκφραση βγαλμένη από τα μύχια της λαϊκής θυμοσοφίας: “δε χωράνε δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη" 

Ας αναλάβει επιτέλους η Δημοτική Αρχή την ευθύνη για ένα ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ,που θα αποτυπώνει τυπικά και ουσιαστικά τη παλλαϊκή θέληση των δημοτών και θα αποτελεί ισχυρή και μόνη δέσμευση κάθε δημοτικής αρχής σήμερα και αύριο

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.