Ροή Αναρτήσεων

Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών διοργανώνει εκδρομή στον όμορφο Αστακό για το 3ημερο της Καθαράς Δευτέρας




Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών με χαρά σας ανακοινώνει τη διοργάνωση εκδρομής στον όμορφο Αστακό μας, το 3ημερο της Καθαράς Δευτέρας! 
Για κρατήσεις θέσεων καλέστε στα τηλέφωνα:
Λευτέρης Καραχρήστος
6934602585
Δήμητρα Ντίνου
6981797724
Σας περιμένουμε!!

========================
Να σας ενημερωσουμε οτι οσοι θελετε να συμμετάσχετε, να μας ενημερώσετε εγκαιρως διοτι τοσο του οτι η χρονικη περιοδος της εκδρομης ειναι πολυ κοντα, οσο και η ασφυκτικη πιεση των γραφειων τουρισμου που εχουμε ζητησει να μας ενημερώσουν για το κοστος, ειναι πιεστικοι. Σας ενημερωνουμε οτι η πληροτητα μεχρι και την προχθεσινη ΚΥΑ ειναι στο 80% , αλλα υπαρχουν ενδειξεις οτι θα φτασει στο 100%.Επομενως εαν η πληροτητα του λεωφορειου ειναι ολικη τοτε η τιμη του εισητηριου θα ειναι και πιο χαμηλη,εν συγκρισει με την πληροτητα στο 70 η 75%. Εκ των πραγματων λοιπόν οσο πιο συντομα μας ενημερώσετε , τοσο πιο πολυ στην πραγματοποιηση της εκδρομης ειμαστε.
Παραλληλα δε σας ενημερωνουμε οτι δεν θα υπαρξουν εξαιρέσεις για διαφορες κοινωνικες ομαδες(φοιτητες, στρατιωτες, μικρα παιδια, ανεργους κλπ) .Οσοι καταλαβουν θέση θα πληρώσουν το αντιτιμο του εισητηριου, διοτι οπως ειναι αντιληπτο σε ολους , η εκδρομη προγραμματιζεται απο τον συλλογο για να διευκολυνει τους φίλους του αλλα με την προυποθεση οτι δεν υποστει οικονομικη ζημια

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.