Ροή Αναρτήσεων

Ηλίας Κοτρότσος:Έχω μια μικρή απορία ...



 και έχω μια μικρή απορία ...


που είναι όλοι αυτοί οι ευαίσθητοι  ανερυθρίαστοι "οικολόγοι"  του τόπου μας...με τις επιλεκτικές ευαισθησίες τους . Δημοτική Αρχή , δημοτικές παρατάξεις, επιτροπές Αγώνα για ΠΟΑΥ, αριστεροί και αριστερίζοντες...  


Ένα φλεγόμενο πλοίο με 700 τόνους καύσιμα και τοξικά ήρθε στο τόπο μας κι αυτοί όλοι ανεξαιρέτως...σούζα !! μούγκα στη στρούγκα !!! όπως  λεν και στο ταπεινό χωριουδάκι μου..

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ????
Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕΣ 5 ΓΡΑΜΜΕΣ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

γεια σου ρε εκ πατρων αγωνιστη κριτη των παντων
μια τραγωδια και 10 αγνοουμενοι υπαρχουν και οικογενειες που δεν ξερουν τι απογιναν οι δικοι τους
ενα πλοιο καμμενο που πρεπει να παει σε ενα λιμανι ειναι και η αποφαση ηταν του αρχηγου του λιμενικου σωματος
επιλεχθηκε με επιχειρησιακα κριτηρια το πλατυγιαλι
βρηκες ευκαιρια να κανεις πολιτικη και να ρωτας τι κανανε σχετικοι και ασχετοι
εσυ τι εχεις κανει δηλαδη ρε σπουδαιε???
για τους ιχθυοκαλλιεργητες γιατι δεν ρωτας τι κανανε που αυτοι εχουν τα ωαρια τους μεσα στη θαλασσα και μας λενε ποσο νοστιμα ειναι????
εκει δεν ρωτας ε???

Ανώνυμος είπε...


Που ειναι άραγε η επιτροπή αγώνα; Που ειναι αυτοί οι ευαίσθητοι οικολόγοι; Απαντά ο άλλος ότι επιλεχθηκε το πλατυγιάλι με επιχειρησιακα κριτηρια. Τι λες ρε έξυπνε; Ποιά επιχειρησιακά κριτήρια; Πετάει ο καθένας μια μπαρούφα και κάνει το έξυπνο. Κανένας δεν το δεχόταν λόγω των τοξικών αποβλήτων και των υγρών ρύπων απο το νερό κατάσβεσης. Είμαι σίγουρος ότι οι ίδιοι που συμμετείχαν στην επιτροπή αγώνα οι ίδιοι θα φωτογραφίζονται καμαρώνοντας μπροστά το πλοίο.

Ανώνυμος είπε...

ντροπη. υπαρχουν 10 αγνοουμενοι και οικογενειες που εχουν χασει τη γη κατω απο τα ποδια τους και λετε γιατι πηγε εδω και οχι εκει.
το πλατυγιαλι ειναι ενα ελαχιστα ενεργο λιμανι απομομωνωμενο καταλληλο απο ολες τις αποψεις για να ανοιξει το πλοιο και αυτο αποφασισε το λιμενικο και ο πλοιοκτητης.
σε λιμανι το πηγανε με βιομηχανικη ζωνη δεν το πεταξανε στις ακτες. δεν ξερουμε τι λιμανι φτιαχτηκε στο πλατυγιαλι τοσα χρονια?
δεν ειναι ολα μικροπολιτικη καποιων πονηρων.
ντροπη

Ανώνυμος είπε...

Εμείς ως Παράταξη Αναζωογόνηση Ξηρομερου δεν κάναμε καμιά μικροπολιτική με το θέμα αυτό απέναντι στην Δημοτική αρχή με λαϊκίστικες κορώνες γιατί σεβόμαστε τον πόνο και την αγωνία των 10 οικογενειών .
Το πολύ τοξικό φορτίο το ´´ έφαγε ´´ η Κέρκυρα ,τώρα σε εμάς σε δυο ημέρες δεν θα υπάρχει φωτιά γιατί θα γίνουν επιχειρήσεις και από στεριά γιατί το λιμάνι του Πλατυγιαλιού έχει αυτή την δυνατότητα .
Αυτό όμως να το δουν οι εκάστοτε Κυβερνώντες και ας φροντίσουν για την ανάπτυξη του Πλατυγιαλιού και όχι να το θυμούνται στα δύσκολα .
Με υπευθυνότητα και ανθρωπιά
Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομερου

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.