Ροή Αναρτήσεων

Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες,λέει η Λαϊκή Παροιμία Κύριε Μπαρμπαρούση .



Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες,λέει η Λαϊκή  Παροιμία  Κύριε Μπαρμπαρούση .

Μακριά από εμάς οι Πήλιο Γούσηδες .

Σε ότι αφορά εμένα και την Παράταξη μου αγαπητέ κύριε Μπαρμπαρούση είμαστε αταλάντευτα σταθεροί στην ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ,για καμία τοποθέτηση μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας στον παραλιακό άξονα από Αστακό μέχρι Μύτικα και στα νησιά Κάλαμο και Καστό και επί προσθέτως εμείς μέχρι και την Πάλαιρο  και έτσι συμμετέχω ανελλιπώς στις συνεδριάσεις της Επιτροπής Αγώνα , εκτός κωλύματος από πρόβλημα υγείας  .


Είχαμε επισημάνει στην Επιτροπή ενάντια στην ΠΟΑΥ πως η εκδήλωση στο Αγρίνιο είχε μεγάλο ρίσκο για  βέβαιη αποτυχία και επιβεβαιωθήκαμε πλήρως .

 Αυτοί όμως , στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα .

Και ασφαλώς θα γνωρίζετε  το : Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύεινΙπποκράτης, 460-377 π.Χ. Πατέρας της Ιατρικής.!!!

 Όμως υπάρχουν και κάποιοι  Μικροφωνολάγνοι  ΠΟΑΥολόγοι   , οι οποίοι επειδή είναι κοινωνικά και πολιτικά ανύπαρκτοι ( και Ιδού η Ρόδος Ιδού και το πήδημα), αν έχουν άλλη άποψη  και πιστεύουν πως πείθουν την κοινωνία , ας δοκιμάσουν να κατέβουν ως Υποψήφιοι Δήμαρχοι ή Δημοτικοί  και τότε θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος(let's go on λοιπόν κατά τα σύγχρονα Ελληνικά .!!!)    , οι οποίοι δεν έχουν διαβάσει ούτε μια φορά Κώστα  Βάρναλη , οποίος λέει : Κι αν είναι ο λάκκος σου πολύ βαθύς, χρέος με τα χέρια σου να σηκωθείς ο Μέγας Ποιητής μας Κώστας Βάρναλης  .!!!!

Τι είχε γίνει επιτυχές μέχρι στιγμής για το θέμα αυτό στον τόπο μας , για το οποίο εμείς δεν κατηγορήσαμε κανέναν, αλλά αγνοήσαμε τον Βάρναλη και θέλαμε μεγάλα σαλόνια ;;;;

Ο δε Δήμαρχος κύριος Τριανταφυλλάκης πριν από 2 μήνες παραιτήθηκε από πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνα , δηλαδή και μέσα και έξω και με τον Χωροφύλαξ και με τον Αστυφύλαξ .
Κάποιοι όμως για να δείξουν πως υπάρχουν, ψοφάνε για μικρόφωνο και προβολή και πέφτουν από γκάφα σε γκάφα .


Με τιμή και υπευθυνότητα  αφού θέλατε την άποψη μας αγαπητέ κύριε  Μπαρμπαρούση , την οποία όντως διατυπώσατε πολύ άκομψα  εναντίον μας , γιατί από σεβασμό προς το πρόσωπό σας και τον δικό σας αγώνα ενάντια στην θεσμοθέτηση αυτής της ΠΟΑΥ και γι αυτό δεν χρησιμοποιώ άλλο πλέον δόκιμο  χαρακτηρισμό .!!!

Εμείς θέλουμε συμμάχους στον κοινό αγώνα και δεν πιστεύουμε στο Πατριώτες και Μιάσματα 

Αστακός 9/11/2022
Παναγιώτης Στάικος 
Επικεφαλής της Παράταξης 
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου 
Υ.Γ .
Και θυμηθείτε,( Μέμνησο  του Στάικου ) πως αν περάσει τελικά η έγκριση αυτής  της ΠΟΑΥ, πράγμα το οποίο απευχόμαστε η πρώτη μονάδα που θα στηθεί, θα είναι αυτή μετά τον Μαραθιά του κυρίου Κουρκουμέλη ,ο οποίος είναι πολιτικός φίλος του κυρίου Τριανταφυλλάκη  και όχι δικός .
Φίλους και χορηγούς ιχθυοκαλλιεργειών εμείς δεν έχουμε, ούτε πρόκειται να έχουμε  και δεν φοβόμαστε να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους .!!






11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σταικο εσυ εισαι στην επιτροπη αγωνα? Τι πηγες να κανεις εκει να κρυφακους?
Για την μοναδα στο κουμαρο που στηριζονταν στη μελετη της ΠΟΑΥ μεσα στο δημοτικο συμβουλιο ειπες ναι μαζι με το γαλουνη και τα εξαπτερυγα αντιθετα από την επιτροπη αγωνα.
Για την νομιμοποιηση των εγκαταστασεων αυδη που στηριζονταν στη μελετη της ΠΟΑΥ μεσα στο δημοτικο συμβουλιο ειπες ναι μαζι με το γαλουνη και τα εξαπτερυγα αντιθετα από την επιτροπη αγωνα.
Για να πληρωθει η δικηγορος το ευτελες ποσο των 2,5 χιλιαδων ευρω και να προχωρησει σε καταγγελια της ΠΟΑΥ στην ευρωπαικη επιτροπη μεσα στο δημοτικο συμβουλιο ειπες όχι μαζι με το γαλουνη και τα εξαπτερυγα.
Εισαι εσυ στην επιτροπη αγωνα και δεν είναι ο δημαρχος που εχει τρεξει παντου? Εσυ μας πριζεις με αρθρα αμα δεις καμια γατα ψοφια και φωτογραφιζεις καδους με κορακια μπλε και κοκκινα. Για την ΠΟΑΥ εχεις να δειξεις 2 χρονια ένα αρθρο σου? Στη σελιδα σου στο facebook εχεις γραψεις ποτε εστω κατι λιγο?
Τον δημαρχο τον βριζουν και εσενα σε λατρευπυν οι ιχθυοκαλλιεργητες , εχεις και αμεση επαγγελματικη σχεση μαζι τους μη το ξεχναμε Παιρνεις λεφτα από εκει δηλαδη.
Τι νομιζεις ότι δεν ξερουν ολοι τι ρολο παιζεις? Σε αφηνουν καημενε να ξεβρακωνεσαι μονος σου 2 χρονια για αυτό το θεμα και γελανε ολοι μαζι σου ποσο κακος θεατρινος εισαι

Ανώνυμος είπε...

Ποσο πια λασπη; πόσο ψέμα;
Δεν πήγατε στο Αγρίνιο , στη μάχη δηλαδή, γιατί δεν θέλατε να πάτε εναντίον στις ιχθυοκαλλιεργειες που δίνατε αδειοδοτησεις με αντάλλαγμα πάντα. . Αλλά τέτοιος πατριώτης είσαι. ΕΙΣΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Άκουσε κλέφτη των ταμείων του Δήμου Τριανταφυλάκκη . Εγώ τα χρήματα που ζω τα βγάζω με τίμιο τρόπο με την Ιατρική που κάνω, ενώ εσύ κλέβεις τα χρήματα του Δήμου και στην μεγάλη ληστεία του αγωγού κλέψατε 240.500 ευρώ σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα στην μήνυση που σου έκανα για την μεγάλη ληστεία του Αγωγού και πλήρωσα παράβολο για την μήνυση 750 ευρώ , γιατί οι πράξεις σου είναι κακούργημα και έχει 10 χρόνια φυλακή, ενώ για πλημμέλημα δεν θα πλήρωνα τίποτα .
Πότε ρε κλέφτη ψήφισα εγώ και η παράταξή μου και άλλες παρατάξεις για την μονάδα του κολλητού σου Κουρκουμέλη στον Κούμαρο .
Στείλε την και δημοσίευσε την στα Blogs δήθεν ανώνυμε δειλέ - κότα συκοφάντη.
Είσαι πλέον ξένο ρυπαρό σώμα για το Ξηρόμερο , γι αυτό και οι μισοί σου Σύμβουλοι στην κοπάνησαν ,αφού κατάλαβαν με τι μπουμπούκι έχουν να κάνουν.
Το Jcb όμως έχω κανονίσει , να έρθει από άλλο κρατικό φορέα για τον αγωγό και τότε θα σε ξεβρακώσω και με αποδείξεις, πριν το κάνουν αυτό τα Δικαστήρια και δεν θα έχεις τρύπα να κρυφτείς δήθεν ανώνυμε δειλέ κλέφτη και παράλληλα δεν θα έχεις ρεζιλευτεί μόνο εσύ πουλημένε παραιτηθέντα Πρόεδρε της Επιτροπής Αγώνα για την ΠΟΑΥ , αλλά και άλλα αθώα θύματα σου , για τα οποία ειλικρινά λυπάμαι , αλλά εσύ εθισμένος πια στην κλοπή δημοσίου χρήματος δεν τους λογαριάζεις.
Μήπως νομίζεις πως με αυτές τις χυδαίες επιθέσεις πως θα καλύψεις το φιάσκο των ελάχιστων υποτακτικών σου στο Αγρίνιο;;;;
Εγώ τον είχα επισημάνει τον κίνδυνο διαπόμπευσης και έτσι δεν είχα θέση στο φιάσκο και το φτύσιμο που φάγατε .
Οι θέσεις μου και οι θέση της Παράταξης μου είναι Ξεκάθαρη και κρυστάλλινη , όπως εκφράστηκε μέσα στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και στην Επιτροπή Αγώνα για την ΠΟΑΥ , ΌΤΙ ο λαός της περιοχής και εμείς δεν θέλουμε καμιά νέα μονάδα Ιχθυοκαλλιέργειας στον Παραλιακό άξονα από τον Αστακό μέχρι τον Μύτικα και τον Κάλαμο και Καστό .!!!!
Καθαρές και έντιμες κουβέντες , γιατί εμάς που θα ζούμε εδώ μέχρι τον θάνατό μας νοιαζόμαστε για το Ξηρόμερο ,ενώ εσύ νοιάζεσαι μόνο για τον κολλητό σου Κουρκουμέλη .
Σε πήρανε χαμπάρι δυστυχή ακόμη και οι αδέσποτοι σκύλοι στο Ξηρόμερο τι καπνό φουμάρεις και έτσι κάποι λίγοι φίλοι σου δεν θα δυσκολευτούν για να τον βρουν και να στον φέρουν στην φυλακή.
Με παρρησία , με στοιχεία και επώνυμα και όχι όπως εσύ και για τα δυο σχόλια.
Παναγιώτης Στάικος

Ανώνυμος είπε...

Πόσο κότα . Δεν μπορεί να γράψει το όνομα του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ σωστά . Κότα έ κότα

Ανώνυμος είπε...

σταικο η ταυτιση σου με τον γαλουνη και τα εξαπτερυγα μεσα στο δημοτικο συμβουλιο για ΝΑΙ στην ανανέωση άδειας μιας μη λειτουργούσας για χρόνια μονάδας στις ακτες
ο κουμαρος που δεν θυμασαι

τα ψεματα τα λες μονο εσυ

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%A502%CE%A9%CE%9A%CE%96-4%CE%A3%CE%91?inline=true

τον ειδες τον κουμαρο???? την θυμηθηκες την αποφαση??
για τα αλλα δεν ειπες κουβεντα.
ΟΧΙ στο δημοτικο συμβουλιο στη πληρωμη δικηγορου για προσφυγη στην ευρωπαικη επιτροπη κατα της ΠΟΑΥ παλι με το γαλουνακο και τους συνηθεις υποπτους
ΝΑΙ στο δημοτικο συμβουλιο στην νονιμοποιηση του ΑΥΔΗ με την μελετη της ΠΟΑΥ απο το παραθυρο παλι με το γαλουνακο και του συνηθεις υποπτους
θες μηπως και εκει τις αποφασεις? υπαρχουν
και γιατρος εργασιας στην αβραμαρ και επιτροπη αγωνα???? σου φαινεται αυτο συμβατο??? ποιον κοροιδευεις?????

Ανώνυμος είπε...

Προς 2:14 τα πράγματα δέν είνσι οπως τα χαρακτηρίζεις , αλλά ειναι απλά στην ερμηνεία των.
-Ο κ Στάϊκος ως υποψήφιος δήμαρχος βρίσκεται σε πλήρες εκλογικό αδιέξοδο.
γιατί νόμιζε -έτσι νόμιζε- ότι μετα την πολιτική ήττα που υπέστη το προηγουμενο πολιτικό "καθεστώς" του δήμου 2014-2019
θα πάει όλο αυτό το δημοτικό "καθεστώς" να υποστηρίξει τώρα , για μοναδικό αρχηγό τον κ Στάϊκο.
Ελα όμως που αυτό το "καθεστώς" δέν ακολουθεί τον κ Στάϊκο.
Και γι αυτό ο κ Στάίκος βρίσκεται σε εκλογικό αδιέξοδο.

Ανώνυμος είπε...

Το πόσο κότα είμαι στο έχω αποδείξει κότα μαδημένη και αν ξεφύγει κανένα λ ,εμένα δεν μου ξεφεύγει να γράψω το όνομα μου πόρνη των εθνικών εργολάβων ή μήπως προτιμάς το παλλακίδα .
Περαστικά σου παλλακίδα με ένα ή με δυο λ .!!!!
Παναγιώτης Στάικος

Ανώνυμος είπε...

Το πόσο κότα είμαι στο έχω αποδείξει κότα μαδημένη και αν ξεφύγει κανένα λ ,εμένα δεν μου ξεφεύγει να γράψω το όνομα μου πόρνη των εθνικών εργολάβων ή μήπως προτιμάς το παλλακίδα .
Περαστικά σου παλλακίδα με ένα ή με δυο λ .!!!!
Παναγιώτης Στάικος

Ανώνυμος είπε...

Ρε ψεύτη εγώ δεν είμαι γιατρός εργασίας στην Avramar ,αλλά συνάδελφος από την Καρδίτσα και εγώ ως ελεύθερος επαγγελματίας γιατρός πηγαίνω όταν με καλέσουν για έκτακτο περιστατικό .
Κατάλαβες δειλέ συκοφάντη και είμαι πολύ υπερήφανος που ψήφισα ναι για την Εξέδρα του Αυδή στον Μύτικα και την δικηγόρο σας που δεν ψήφισα την πίστωση πάνω προίκα ,η οποία πήρε ένα σωρό λεφτά και πήγαν όλα χαμένα .!!!
Εσύ ως ξεβράκωτος που είσαι την ημέρα που θα ερχόσουν μαζί μου να φάμε στου Λιγνού ,έγινες πατερίτσα Γαλούνη και πήγατε μαζί με τις γυναίκες σας και φάγατε στου Σπυρόπουλου και άλλος ένας μαζί και όταν σε ρώτησα τι πράγματα είναι αυτά ,εσύ χωρίς φιλότιμοι εξαπτέρυγο Γαλούνη ,μου είπες : κοινωνικές σχέσεις είναι αυτές απαγορεύονται ;
Για όσους είναι πραγματικοί άντρες με μπέσα και φιλότιμο αυτά λέγονται ανανδρίες Τριανταφυλλάκη .!!!!
Τώρα σε ξέρουν όλοι ότι δεν έχεις μπέσα ,αλλά είσαι δειλός και ο μεγάλος κλέφτης στον Αγωγό από τον Άγιο Δημήτριο με 240.500 ευρώ ,γι αυτό δεν τολμάς να φέρεις πίσω στον αγωγό το JCB του Δήμου να κάνουμε τις 50 τομές ανά χιλιόμετρο και αν βρούμε τα 7.806 κυβικά μέτρα άμμου που έκλεψες και αν έχει πουθενά βάθος 1,5 μέτρα ή πλάτος 1,20 μέτρα θα έχεις την παραίτηση μου ,δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές ,θα κλείσω το ιατρείο μου και θα φύγω την ίδια ημέρα και αυτό το ξέρουν και οι μισοί σου σύμβουλοι που σου φύγανε πόσο κλεφταράς είσαι .
Και εκτός από το JCB που θα έρθει με εντολή Εισαγγελέα ,θα έρθει και από άλλο φορέα του κράτους και τότε θα φανεί πόσο ξεφτιλισμένος κλέφτης είσαι ανώνυμε δειλέ .
Με ονοματεπώνυμο πάντα
Ο εφιάλτης σου
Παναγιώτης Σταικος

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα κύριε Τριανταφυλλάκη .Είμαι ένας εργαζόμενος στον Αυδή και σε ψήφισα όπως και το 90% των εργαζομένων εδώ .Νομίζεις πως θα σε ξαναψηφίσω πάλι ή πως θα σε σώσει η κουμπάρα σου η Λιοπύρη ; Καλά πως την πάτησες έτσι με τον αγωγό και σε παίζει ο Στάικος σαν τον αρουραίο στην φάκα ,που περιμένει την ώρα των εκλογών για να σε καταπιεί αμάσητο .Φαίνεται πως είναι μεγάλο θανάσιμο αμάρτημα η απληστία και εσύ είσαι πολύ άπληστος .Έριξες λίγη άσφαλτο εδώ στον Μύτικα και στον Αστακό από τις θεομηνίες με τα πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ που σου έστειλε το Υπουργείο για την αντιμετώπιση των ζημιών από τις νεροποντές του Νοεμβρίου 2020 και εσύ το έκανες με απευθείας ανάθεση και την ποιότητα έργου πολύ κακή .Χθες διάβασα πως ο Δήμαρχος Θέρμου πήρε ένα εκατομμύριο ευρώ για τον ίδιο σκοπό και αφού τελειώσουν οι μελέτες εκτελεί τα έργα με δημοπρασία .Με αυτό τον τρόπο ο Δήμαρχος Θερμού παρουσιάζεται έντιμος ,ενώ εσύ όχι .
Ξέρεις πως λέγονται αυτά ;Απληστία .Μόνο που η απληστία θεωρείται θανάσιμο αμάρτημα και αυτό το έχεις διαπράξει και ήρθε η ώρα να πληρώσεις το τίμημα .Για όλα αυτά κάνεις πως δεν ακούς ,αλλά ήρθε η ώρα να πληρώσεις πολύ ακριβά .

Ανώνυμος είπε...

δεν ασχολειται κανεις μαζι σου αν εχεις καταλαβει. κυλιεσαι στη λασπη και την πετας και δεν σε λογαριαζει κανεις

ΜΟΝΟΣ ΕΙΣΑΙ

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.