Ροή Αναρτήσεων

Επιλέξτε τους καλύτερους από κάθε Παράταξη, όποια Παράταξη και αν ψηφίζετε ! Η μόνη συνταγή για τη σωτηρία του Ξηρομέρου



Γράφει-Σχολιάζει

Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Το Ξηρόμερο μπορεί να δει καλύτερες ημέρες, μπορεί να σωθεί και να αρχίσει να ανακάμπτει !

 Όσο και αν αυτό ακούγεται παράξενο και ηχεί παράταιρα στα αυτιά κάποιων, ισχύει και μάλιστα εξαρτάται από εμάς τους ίδιους.

Είναι στο χέρι μας, στο χέρι όλων των  Πολιτών  ανεξαρτήτως Πολιτικών Πεποιθήσεων και Δημοτικών Παρατάξεων. Η συνταγή είναι μία και Μοναδική.

Ψηφίζουμε τους καλύτερους από κάθε Παράταξη, όποια Παράταξη και αν επιλέξουμε. 

Έτσι, θα καταστεί δυνατόν Συμπολίτευση και Αντιπολίτευση να πλαισιωθούν από άτομα ικανά, κατάλληλα να κάνουν τη διαφορά  και να βοηθήσουν τον τόπο να προχωρήσει μπροστά. 

Ο Δήμος μας, το Ξηρόμερο χρειάζονται ένα Δημοτικό Συμβούλιο  αποτελούμενο από Συμβούλους που θα έχουν γνώση, δυνατότητες και όραμα. Που θα βάζουν το γενικό καλό, πάνω από το ίδιον όφελος και συμφέρον. Που δεν θα μετατρέπουν σε ρινγκ το  χώρο συνεδρίασης του ΔΣ και δεν θα απειλεί ο ένας τον άλλον . Συμβούλους αποκομμένους από κάθε είδους διαπλοκή.

 Σε όλες τις Παρατάξεις υπάρχουν οι αξιοπρεπείς, οι δημιουργικοί,  οι έντιμοι, οι ικανοί , αυτοί που δεν βάζουν το δάκτυλο στο βάζο με το μέλι, αυτοί που είναι έτοιμοι να προσφέρουν , πραγματικά,  χωρίς να φείδονται κόπου και προσπαθειών για να πάει το Ξηρόμερο ένα βήμα Μπροστά. 

Για να ξεφύγει από τη μιζέρια, τη φτώχεια,  την αφάνεια και τον ορατό, πλέον, κίνδυνο, να σβήσει από το χάρτη της Ελλάδας, λόγω υπογεννητικότητας, γήρανσης του πληθυσμού και της φυγής των νέων.

Υπάρχουν , όμως και οι άλλοι... Αυτούς τους άλλους αγνοήστε τους, βάλτε τους στη γωνία, μην τους εμπιστεύεστε την ψήφο σας. 

Όποια Παράταξη και αν επιλέξουμε, ας φροντίσουμε να ψηφίσουμε τους σωστούς. ώστε συμπολίτευση και Αντιπολίτευση να απαρτίζονται από  συμπολίτες μας άξιους, δημιουργικούς, ανθρώπους, που βάζουν το γενικό καλό, πάνω από τα προσωπικά οφέλη.

Όλοι Μαζί οι Ξηρομερίτες, όλων  των Παρατάξεων μπορούμε να σώσουμε, έστω και την τελευταία στιγμή, τον τόπο μας.

Σε αυτές τις εκλογές το κριτήριο για το που θα ''δώσουμε ''την ψήφο μας , ας είναι, μόνον, το γενικό συμφέρον. 

Η ψήφος , με κριτήριο τις γνωριμίες, τις φιλίες, τις κουμπαριές και τις συγγένειες  , όχι μόνον δεν δίνει λύση, αλλά διαιωνίζει το πρόβλημα. Απόδειξη η ίδια η πραγματικότητα, που βιώνουμε.

Οι φιλίες, οι συγγένειες, οι κουμπαριές, οι γνωριμίες και όλα αυτά, θα παραμείνουν και μετά τις εκλογές και θα επανέλθουν στα επίπεδα, που ήταν πριν τις εκλογές. Η σωτηρία , όμως, του τόπου, θα μετατεθεί για το άγνωστο μέλλον.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα λόγια αυτά σημαίνουν ήττα Θωμά

Ανώνυμος είπε...

Δεν αρκεί αυτό με το να επιλέξουν κάποιον ικανό άνθρωπο ,ο οποίος βρίσκεται στον συνδυασμό ενός κλέφτη και πολιτικού απατεώνα Δημάρχου .!!!!
Προέχει να επιλέξουν έντιμο και ικανό Δήμαρχο ,ο οποίος θα πιστεύει στην διαφάνεια και στην συλλογικότητα .!!!
Παναγιώτης Στάικος

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.