Ροή Αναρτήσεων

ΠΑΣΟΚ – Δήμος Ξηρομέρου: Τα αποτελέσματα της κάλπης για την ανάδειξη συνέδρων στο Ε.Τ. 170



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στο Εκλογικό Τμήμα 170 του Δήμου Ξηρομέρου, όπου τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής προσήλθαν για να αναδείξουν τους αντιπροσώπους τους για το επερχόμενο συνέδριο.

Η συμμετοχή κρίνεται ικανοποιητική, με την κάλπη να αναδεικνύει τις προτιμήσεις των ψηφοφόρων της περιοχής και να επιβεβαιώνει τη δυναμική των τοπικών στελεχών. Σύμφωνα με τα τελικά στοιχεία, από τους 142 ψηφίσαντες, όλα τα ψηφοδέλτια κρίθηκαν έγκυρα, χωρίς να σημειωθεί ούτε μία λευκή ή άκυρη ψήφος.

Η «ακτινογραφία» των σταυροδοσίας

Στην κορυφή της προτίμησης των μελών βρέθηκε ο Ερωτόκριτος Γαλούνης, ο οποίος κατέλαβε την πρώτη θέση με 61 σταυρούς, συγκεντρώνοντας σχεδόν το 43% των συνολικών ψήφων του τμήματος.

Ακολουθούν αναλυτικά οι επιδόσεις των υποψηφίων:

Γαλούνης Ερωτόκριτος: 61 ψήφοι

Μπάμπουρης Κωνσταντίνος: 24 ψήφοι

Μίχας Παναγιώτης Ηλίας: 20 ψήφοι

Βλαχοπάνου Σοφία: 12 ψήφοι

Μίχας Κωνσταντίνος: 9 ψήφοι

Κοντογιάννη Αθανασία: 8 ψήφοι

Κρίθυμος Παναγιώτης: 8 ψήφοι

Συμπεράσματα

Η διαδικασία κύλησε σε κλίμα ενότητας, με το ενδιαφέρον πλέον να στρέφεται στις κεντρικές προετοιμασίες του κόμματος. Η ισχυρή παρουσία του κ. Γαλούνη, καθώς και η αξιοσημείωτη προσπάθεια των υπολοίπων υποψηφίων, στέλνουν μήνυμα ανανέωσης και ενεργής παρουσίας του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή του Ξηρομέρου.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.