Ροή Αναρτήσεων

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ κ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Ο κ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ


spo-alafouzos-kostoulas
Η επόμενη μέρα της ήττας του Παναιτωλικού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, βρίσκει την ομάδα του Αγρινίου να ψάχνει τις αιτίες της πρώτη της φετινής ήττας.

Οι πολλές απουσίες της ομάδας του Μάκη Χάβου σίγουρα έπαιξαν τον δικό τους σημαντικό ρόλο. Πέρα όμως από αυτές υπάρχουν και κάποιοι υποκειμενικοί λόγοι που «βοήθησαν»  τον Παναθηναϊκό στο να επικρατήσει. Ο βασικός λόγος είναι τα σφυρίγματα του Θεσσαλονικέα διαιτητή Πραξιτέλη Ζαχαριάδη  ο οποίος έβαλε σε θέση «οδηγού»  στο ματς με τα σφυρίγματα του, πολύ νωρίς την ομάδα του τριφυλλιού.
Μόλις στο 38ο δευτερόλεπτο μετέτρεψε επιθετικό φάουλ που έγινε σε βάρος του Γκάλο σε αμυντικό με συνέπεια στην εξέλιξη της φάσης να γίνει το πέναλτι και ο ΠΑΟ να προηγηθεί. Η χαριστική βολή στους κυανοκίτρινους δόθηκε με την αποβολή του Δάρλα. Σε μια φάση που δεν υπάρχει ούτε καν φάουλ , παίκτης του Παναθηναϊκού κατάφερε να «κοροϊδέψει» τον διαιτητή και να πετύχει την αποβολή του αντιπάλου του.
Στην ΠΑΕ Παναιτωλικός δεν έχουν στόχο να ασχοληθούν από την πρώτη αγωνιστική με την διαιτησία , δεν αφήνουν όμως να περάσει απαρατήρητη η χθεσινή διαιτησία του Ζαχαριάδη.
Το agriniopress.gr είχε πριν από λίγο επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ  κ. Φώτη Κωστούλα, για να σχολιάσει τα όσα έγιναν χθες στη Λεωφόρο. Ο ισχυρός άνδρας της Αγρινιώτικης ομάδας, δήλωσε με νόημα: » Ο κ. Αλαφούζος καταδικάζει πάντα τις άσχημες διαιτησίες στο Ελληνικο πρωτάθλημα.  Αυτό γίνεται όταν η ομάδα του αδικείται. Περιμένουμε με ανυπομονησία να τις δούμε και όταν η ομάδα του ευνοείται.»
Στο μεταξύ, σήμερα λύθηκε το συμβόλαιο συνεργασίας του Παναιτωλικού με τον Μίρνες Σίσιτς.
πηγη:agrinionpress

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.