Ροή Αναρτήσεων

Παναγιώτης Στάϊκος: Παρέμβαση για τον Δρόμο Μπαμπίνης - Φυτειών απο τα Πυρόπληκτα!


        Με παρέμβαση του ο Γιατρός και  πρώην δήμαρχος Αστακού Παναγιώτης Στάϊκος, τονίζει ότι είναι πολύ χαρούμενος που ξεκίνησαν οι. εργασίες αποκατάστασης οδικού δικτύου των πυρόπληκτων περιοχών Φυτειών – Μπαμπίνης, διότι «την εποχή  αυτή 2007 ως Δήμαρχος Αστακού ήμουν εκείνος, ο οποίος  απαίτησε από τον τότε Περιφερειάρχη αυτά τα χρήματανα πάνε γι’ αυτό τον σκοπό». Και καταλήγει: «Επειδή είδα στην προηγούμενη παρέμβασή μου  για τα νερά ορδές ανώνυμων πληρωμένων με 50ΕΥΡΑ συκοφαντών, δεν σκοπεύω να ανοίξω διάλογο μαζί τους. Όποιος θέλει επώνυμα να αμφισβητήσει  ή να  καταγγείλει προς το πρόσωπό μου, ότι έχει να το κάνει…»…
Αναλυτικά: 

Αγαπητό ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS
Όταν είδα στο Blog σας
Τέρμα οι λακκούβες στο δρόμο Φυτειών-Μπαμπίνης
      Πριν λίγες μέρες, εγκαταστάθηκε εργολαβία και άρχισαν οι εργασίες αποκατάστασης οδικού δικτύου των πυρόπληκτων περιοχών Φυτειών - Μπαμπίνης προϋπολογισμού 780.000 €..........

 
   Η πίστωση είναι από το ειδικό ταμείο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών (ΕΤΑΕΑ) (πυρόπληκτα έτους 2007).
Με την παρούσα εργολαβία, σύμφωνα με τη μελέτη, κατασκευάζονται:.............

       Ασφαλώς η χαρά μου ήταν μεγάλη, γιατί την εποχή  αυτή 2007 ως Δήμαρχος Αστακού ήμουν εκείνος, ο οποίος  απαίτησε από τον τότεΠεριφερειάρχη αυτά τα χρήματα να πάνε γι’ αυτό τον σκοπό. Έφτασα στο σημείο  να τους πω πως εάν δεν κάνετε αυτό το έργο δεν θέλουμε τα χρήματα και ας τα πάτε στην Αχαΐα ή την Ηλεία. Έτσι ήρθαν αμέσως μηχανικοί και συνέταξαν αυτή την μελέτη βάσει της οποίας εκτελείται έστω και με καθυστέρηση 6 ετών αυτό το έργο.
      Επειδή όμως τα χρήματα ήταν 1.200.000 ΕΥΡΩ ζήτησα και έγινε μελέτη προϋπολογισμού 500.000 ΕΥΡΩ για την ασφαλτόστρωση του δρόμου από το Νεκροταφείο της Σκουρτούς μέχρι το  σημείο  που συναντιέται ο  δρόμος που έρχεται  από το Λιγοβίτσι με τον δρόμο Φυτειών – Μπαμπίνης.   

      Επειδή είδα στην  προηγούμενη παρέμβασή μου  για τα νερά ορδές ανώνυμων πληρωμένων με 50ΕΥΡΑ συκοφαντών, δεν σκοπεύω να ανοίξω διάλογο μαζί τους. Όποιος θέλει επώνυμα να αμφισβητήσει  ή να  καταγγείλει προς το πρόσωπό μου, ότι έχει να το κάνει . 
    Σε διαφορετική περίπτωση για ότι εγώ θεωρήσω συκοφαντικό, ψευδές ή ότι μειώνει την προσωπικότητας μου, επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος, όχι μόνον εναντίον αυτών αλλά και  των διαχειριστών οποιουδήποτε  Blog που θα αναρτήσει ανώνυμους οχετούς.

Με εκτίμηση για το  έργο που προσφέρετε στην κοινωνία και θερμές ευχαριστίες για την φιλοξενία.

Αστακός 28/9/2013

Dr  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
Πρώην  ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

πηγη:xiromeronews

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.