Ροή Αναρτήσεων

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΑΘΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΣΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ!!!!!!‏



- ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΑΘΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΣΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ
- 4ος ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΤΗΝ 22/23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014
- 3 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 10 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ 





ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ 

· ΔΟΥΝΗ Νίκη 
· ΠΟΥΛΑΚΗΣ Παναγιώτης 
· ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΥ Μαίρη 

ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ 

· ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ Μάριος 
· ΜΕΝΤΗ Ουρανία 
· ΖΟΥΛΑ Κωνσταντίνα 
· ΚΟΝΙΩΣΗ Γεωργία 
· ΧΡΟΝΗΣ Βασίλειος 
· ΜΑΡΙΝΟΣ Μιχαήλ 
· ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΥ Θεοδώρα 
· ΣΟΜΠΟΛΟΥ Ίριδα 
· ΠΑΠΑΖΩΗΣ Γεώργιος 
· ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Αρτεμησία 

Εκτός αυτών οι υπόλοιποι Αθλητές που συμμετείχαν αλλά παρά την προσπάθεια δεν κατάφεραν να μπουν στα μετάλλια είναι: 

· ΠΟΥΛΑΚΗ Χαραλαμπία 
· ΧΡΟΝΗΣ Νικόλαος 
· ΜΠΕΝΕΚΟΣ Δημήτριος 
· ΜΠΕΝΕΚΟΥ Ανδριάνα 
· ΤΖΟΒΟΛΑΣ Γεώργιος 
· ΣΟΜΠΟΛΟΣ Ιωάννης 
· ΚΟΥΓΓΕΛΗΣ Παναγιώτης 

Μόνο άθλος μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι ο Σύλλογος του Αστακού κατέλαβε την 4η θέση στη γενική κατάταξη στην κατηγορία Εφήβων – Νεανίδων σε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα στο οποίο συμμετείχαν χώρες με παράδοση στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, όπως Ρωσία, Σερβία, Ισπανία, Σουηδία κ.λ.π.. Οι Αθλητές του Αστακού ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο με την απόδοσή τους και έδειξαν ότι, όχι μόνο μπορούν να συμμετέχουν, αλλά και να πρωταγωνιστήσουν σε οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή ή Διεθνής διοργάνωση, αφού πλέον ανήκουν σε ένα σύλλογο που διαθέτει την οργάνωση, τη δομή και τη ψυχολογία που χρειάζονται οι μεγάλοι σύλλογοι που πρωταγωνιστούν στο εξωτερικό. 

Δεν περιγράφεται το τι γινόταν από τους υπόλοιπους αθλητές, όταν οι Αστακιώτες έβγαιναν νικητές μετά από κάθε αγώνα. Οι ιαχές «ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ» ο παλμός, η ύψωση της Ελληνικής σημαίας και οι ζητωκραυγές δεν είχαν τελειωμό. Γενικότερα, δεν περιγράφεται αυτό που έζησε η Αποστολή, η οποία αποτελούταν από είκοσι (20) Αθλητές, κατά την 3ήμερη παραμονή της στη Σόφια. Η Αποστολή αναχώρησε το βράδυ της Πέμπτης 20/3/2014 με λεωφορείο και επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας 24/3/2014, φορτωμένη εκτός από τα μετάλλια με τεράστια εμπειρία, με άριστη ψυχολογία, με περισσότερη γνώση, αφού οι αθλητές συμμετείχαν σε μία τέλεια διοργάνωση απ’ όλες τις πλευρές και βέβαια με μεγάλη χαρά αφού ανέβασαν την πόλη τους, αλλά και την Ελλάδα στο βάθρο. 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!!!! 

Ο Εκπαιδευτής του Συλλόγου κος ΜΑΡΙΝΟΣ Γεώργιος δήλωσε σχετικά: «Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά για τη μεγάλη επιτυχία τους. Το ότι κατάφεραν να φέρουν το Σύλλογο στη 4η θέση ανάμεσα σε 96 συλλόγους από 15 χώρες που συμμετείχαν είναι ασύλληπτο. Όταν γυρίζεις από Διεθνές πρωτάθλημα με 13 μετάλλια όλοι νομίζω καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό. Έγινε πολύ καλή δουλειά στην προετοιμασία, δουλέψαμε μεθοδικά, δώσαμε βάση σε όλους τους τομείς τη διατροφή, την ψυχολογία, τη φυσική κατάσταση κλπ. και ιδιαίτερα στην πειθαρχία, γιατί ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε στη Σόφια. Εδώ θέλω να ευχαριστήσω το γυμναστή του Συλλόγου κ. ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ Κωνσταντίνο, με τον οποίο είχαμε άριστη συνεργασία και είναι αυτός που έχει αναλάβει το τομέα της φυσικής κατάστασης των αθλητών. Χρειάστηκε οι αθλητές να δώσουν αρκετούς αγώνες για να μπουν στα μετάλλια και έδειξαν ότι είναι σε πολύ καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Επίσης, συγχαρητήρια αξίζουν και στους Αθλητές που δεν κατάφεραν να μπουν στα μετάλλια, γιατί προσπάθησαν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Τώρα θα ρίξουμε λίγο τους ρυθμούς για να ζήσουν και τα παιδιά τη χαρά της επιτυχίας και να ξεκουραστούν. Περίμενα διακρίσεις, αλλά είναι αλήθεια ότι δεν φανταζόμουν ότι θα καταλαμβάναμε την 4η θέση ανάμεσα σε τόσους Συλλόγους. Μετά από αυτή την επιτυχία νιώθω πολύ χαρούμενος, συγκινημένος και αισιόδοξος. Ευχαριστώ τα παιδιά για τις μοναδικές χαρές που μου χαρίζουν.» 


Δείτε φωτογραφίες:





















Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.