Ροή Αναρτήσεων

Στοιχεία σοκ για την τραγωδία στο Bόλο: Μου φέρονται απαίσια είχε αποκαλύψει ώρες πριν την τραγωδία ο αδικοχαμένος 19χρονος οπλίτης

Τεράστια ανατροπή στην υπόθεση της τραγωδίας κατά τη διάρκεια στρατιωτικής άσκησης με όλμους σε πεδίο βολής στον Βόλο φερνει μαρτυρία συγγενών του άτυχου 19χρονου οπλίτη που έχασε τη ζωή του όταν εξερράγη ο πυροσωλήνας όλμων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόσμος της Πάτρας», άτομο από το περιβάλλον της οικογένειας υποστήριξε πως μία ημέρα πριν από την τραγωδία είχε μιλήσει με τον 19χρονο και εκείνος του είχε πει «μου φέρονται απαίσια, δεν μου δίνουν άδεια για να φύγω».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 19χρονος είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά το προηγούμενο απόγευμα με τον αρραβωνιαστικό της αδελφής του, εκφράζοντάς του τα έντονα παράπονά του για τη συμπεριφορά κάποιων εκ των ανωτέρων του.

Αν το στοιχείο αυτό επιβεβαιωθεί, θα καταρρίψει τον ισχυρισμό των αξιωματικών της μονάδας του ότι, παρά το γεγονός ότι σε λίγες ημέρες θα απολυόταν, επέμενε ο ίδιος να μην πάρει άδεια προκειμένου να συμμετάσχει στην άσκηση.

Kontra news

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.