Ροή Αναρτήσεων

Mεσολόγγι: Κάτοικος καθάριζε τις πινακίδες σήμανσης


koi-pinakies-katharismosΣε σχεδόν όλες τις πινακίδες σήμανσης που εξυπηρετούν την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων στα πλαίσια του ΚΟΚ, έχουν κολλημένα αυτοκόλλητα.
Αποτέλεσμα είναι οι πινακίδες που καθοδηγούν ντόπιους και επισκέπτες για τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσουν βρίσκονται σε άθλια κατάσταση αποπνέοντας μια εικόνα το λιγότερο αποκρουστική.
Ευτυχώς  υπάρχουν και άνθρωποι που αγαπούν αυτή την πόλη.Πολλά τα παραδείγματα κατοίκων που μόνοι τους κόβουν χόρτα ,καθαρίζουν σκουπίδια και γενικά αθόρυβα δίχως να το μαθαίνει κανείς προσπαθούν να διατηρήσουν την πόλη καθαρή.Μάλιστα αν τους πλησιάσεις να τους βγάλεις φωτογραφία ή να τους ρωτήσεις τι κάνουν και για πιο λόγο ζητούν να μην δημοσιευτεί η εθελοντική εργασία τους γιατί απλά το θεωρούν υποχρέωση τους να προσέχουν την πόλη που ζούν.
Σήμερα το πρωί  κάτοικος του Μεσολογγίου  καθάριζε  με δικά του εργαλεία πινακίδες σήμανσης στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα οι οποίες ήταν σε άθλια κατάσταση.
Ενα μεγάλο μπράβο στον Δημήτρη Ντρέ και σε όλους όσους παίρνουν την πρωτοβουλία να παρεμβαίνουν με προσωπική τους εθελοντική εργασία στον καλλωπισμό της πόλης .
Η νέα δημοτική αρχή του δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου απο την πρώτη μέρα που ανέλαβε έδειξε με πράξεις οτι η καθαριότητα της πόλης είναι στους πρωταρχικούς στόχους της.
Ελπίζουμε οτι σύντομα θα δούμε όλες τις πινακίδες σήμανσης,μιας και αναφερόμαστε για αυτές τώρα,καθαρές και ευανάγνωστες απο τους επισκέπτες αλλά και απο τους κατοίκους της πόλης.
onairmews.gr

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.