Ροή Αναρτήσεων

Παναγιώτης Στάϊκος:Αυτός είναι ο Λαμπράκης Κοράκης , ένας από τους Ήρωες του Έπους του 1940, τον οποίο δεν περιέλαβε η Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού στο βιβλίο «ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ 1940 -1945»

    
Αγαπητό   Δραγαμέστο Νέα 

Αυτός   είναι ο  Λαμπράκης Κοράκης , ένας από τους Ήρωες  του Έπους του 1940,  τον οποίο δεν περιέλαβε  η  Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού  στο βιβλίο «ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ 1940 -1945».

Ο  Λαμπράκης Κοράκης  του Αποστόλη , ο  οποίος   υπηρετούσε στο Θρυλικό 39ο  Σύναγμα Ευζώνων , μετά τις πρώτες νικηφόρες   μάχες  του   Στρατού μας  σκοτώθηκε επί Αλβανικού  εδάφους  και  ετάφη εκεί   μαζί  με άλλα  παλληκάρια.

Η  Χαροκαμένη    Μάνα του , η οποία  από  αυτό τον πόλεμο  έχασε τον άνδρα της  και τέσσερα  παιδιά της ( της  έμειναν δυο ) , απαίτησε και έδωσαν το όνομά του στην γυναίκα μου Λαμπρινή , στην οποία είχε και ιδιαίτερη αδυναμία.

Τιμή και Δόξα  σε όλους τους Ήρωες του Έπους του 1940 είτε τους περιλαμβάνει ή ΟΧΙ  ο  κατάλογος του ΓΕΣ. Στους οποίους αφιερώνω με πολύ σεβασμό το τραγούδι της Νίκης , με την αξέχαστη Σοφία Βέμπο .

https://www.youtube.com/watch?v=l8JzuSXs0GU

Αστακός  27/10/2015

Ευχαριστώ για την  φιλοξενία.

Παναγιώτης Στάϊκος 

 

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.