Ροή Αναρτήσεων

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΟΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ Kuala Lumpur ΤΗΣ ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ . ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙΟΎ

Στο Παγκόσμιο κύπελλο άρσης βαρών σε πάγκο που φιλοξενείται στο Kuala Lumpur της Μαλαισίας σήμερα 24/2/2016 πριν από λίγο κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, παίρνοντας την δεύτερη θέση με 177 κιλά, ενώ ο πρώτος με 180 κιλά. 

Ο Δημήτρης σήκωσε 182 κιλά και ήταν πρώτος αλλά οι κριτές για μια λάθος κίνηση το ακύρωσαν. 
 Όπως όλοι ξέρουμε ο Δημήτρης Μπακοχρήστος που κατάγεται από το Μοναστηράκι έχει προκριθεί για την Παραολυμπιάδα του Ρίο στην Βραζιλία που διοργανώνεται το Καλοκαίρι και εδώ και δυο μήνες κάνει προετοιμασία στην Θεσσαλονίκη με την Εθνική ομάδα. 
Αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Μαλαισία  και έχει δίπλα τον ομοσπονδιακό προπονητή Ιωαννίδη Δημήτριο, όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο, 24-28 Φεβρουαρίου 2016, και είναι ο κορυφαίος αλλά και τελευταίος αγώνας για να κλείσουν οι λίστες για την Ολυμπιάδα του Ρίο, φυσικά ο Δημήτρης είχε προκριθεί από προηγούμενους αγώνες αλλά έλαβε μέρος στα πλαίσια της προετοιμασίας του.
Την άλλη εβδομάδα ο Δημήτρης επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη και συνεχίζει τις προπονήσεις του. 
Καλό θα ήταν για την καλύτερη προετοιμασία του Δημήτρη ναβρεθεί κάποιος χορηγός η φορέας και να βοηθηθεί για τα πολλά έξοδα στη Θεσσαλονίκη, διότι είναι πολλοί οι μήνες της προετοιμασίας μέχρι την Ολυμπιάδα. Παρακαλούμε οποιαδήποτε αρχή η ιδιώτη να στηρίξει αυτό το παλικάρι με κάθε τρόπο που κάθε τόσο μας κάνει υπερήφανους ελπίζοντας πως και στην Ολυμπιάδα θα τα πάει πολύ καλά.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ Δ. ΚΟΥΤΙΒΗΣ 
πηγή:katounanews

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.