Ροή Αναρτήσεων

Λευτέρης Μάντζαρης: Το νερό στο Καραϊσκάκη είναι για να πουλιέται για λίπασμα!!!


Πηγή: Facebook.
Του κ. Λευτέρη Μάντζαρη.


  • Απουσία μετρήσεων ποιότητας του νερού 18 μήνες μέχρι τώρα. Δέησαν μετά από τόσο καιρό να το αναθέσουν στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
  • Πραγματοποίηση μηνιαίων μετρήσεων, γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων τους με εμφανείς ανακοινώσεις στους οικισμούς που υπάρχει πρόβλημα και στην ιστοσελίδα του Δήμου, όλες οι μετρήσεις (θετικές και μη θετικές).
  • Παρέμβαση όπου οι μετρήσεις ποιότητας του νερού δείχνουν πρόβλημα.
  • Δυστυχώς αυτή η δημοτική αρχή, στο συγκεκριμένο θέμα, αποδείχτηκε 21 μήνες τώρα πολύ χειρότερη από την προηγούμενη, που μάλιστα την λοιδορούσε και ανηλεώς (καλώς) για την διαχείριση της πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.
Δείτε το καυστικό σχόλιο του κ. Μάντζαρη:
Σήμερα έμαθε η δημοτική αρχή ότι το νερό στο Καραϊσκάκη είναι για να πουλιέται ως λίπασμα και έβαλε απαγορευτικό σε δυο βρύσες. Σε όλο το υπόλοιπο χωριό το νερό είναι πόσιμο... Θαύμα..., ούτε ο Χριστός δεν το κατάφερε αυτό!!!
Και δικαίως αναρωτιούνται στον Δήμο... Δύο χρόνια προσπαθούμε να το καταστήσουμε ποιοτικά ασφαλές, καθαρίζοντας τις πηγές (χα χα χα), χλωριώνοντας το νερό (χα χα χα χα) κλπ!!!

Υ.Γ.: Με τον ήλιο τα βγάζω, με τον ήλιο τα βάζω, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το βαρελι στη ταρατσα μου στο Καραϊσκάκη το καθαρισα περησι τετοιο καιρο θα το καθαρισω παλι τωρα το σαβ/κο που θα ερθω στο χωριο και θα σας ποσταρω και φωτογραφιες για να δειτε ποσα κιλα αλλατα και ότι άλλο εχει το νερο θα βγαλω από το βαρελι για να δουμε κατά ποσο είναι το νερο ποσιμο και μηπως γινει κανενα θαυμα και σε εμενα και εξαφανιστουν και δεν βρω τιποτα μεσα

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.