Μετάφραση

Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

Ένα SCOOTER SYM ORBIT II 50 θα κληρώσει η Λαχειοφόρος αγορά του ΗΡΑΚΛΗ Αστακού

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Αστακού κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018 θα αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία Αιτωλοακαρνανίας και εκ των πραγμάτων θα έχει αυξημένες αγωνιστικές και οικονομικές υποχρεώσεις.
Όσο αφορά τα αγωνιστικά, θα στηριχθούμε στο υπάρχον δυναμικό, δηλαδή στους ποδοσφαιριστές που ανέβασαν την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία, με κάποιες προσθήκες στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, ενώ τα οικονομικά μας, που θα είναι σχεδόν διπλάσια από πέρυσι, η Διοίκηση θα κάνει προσπάθεια να τα εξασφαλίσει απευθυνόμενη στους φιλάθλους που πάντα στηρίζουν την ομάδα και σε συμπολίτες μας (χορηγούς) που έχουν την οικονομική δυνατότητα να προσφέρουν περισσότερα στην ομάδα. Βεβαίως θα απευθυνθούμε και στο Δήμο Ξηρομέρου, κυρίως για την ολοκλήρωση των υποδομών του γηπέδου. Ήδη τα αποδυτήρια με τη βοήθεια του Δήμου ολοκληρώνονται.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΗΡΑΚΛΗ σε μια πρώτη προσπάθεια για οικονομική ενίσχυση αποφάσισε να κληρώσει σε λαχειοφόρο αγορά ένα SCOOTER SYM ORBIT II 50. Οι λαχνοί θα διατεθούν από τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας, αλλά και οργανωμένα στην παραλία του Αστακού τον Αύγουστο. Ο τυχερός αριθμός θα είναι ο τριψήφιος λαχνός που θα είναι ίδιος με τα τρία τελευταία ψηφία της κλήρωσης του λαϊκού λαχείου της 05/09/2017.
Απευθυνόμαστε στους φίλους του ΗΡΑΚΛΗ και τους ζητάμε τη βοήθειά τους ώστε η ομάδα να σταθεροποιηθεί στην Α΄ κατηγορία και μέσα από ένα ποιοτικό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα να δώσει τη δυνατότητα στους νέους της ευρύτερης περιοχής να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και, γιατί όχι, να πρωταγωνιστήσουν και να διακριθούν.


Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: