Ροή Αναρτήσεων

Ευχαριστίες από τον Ιππικό Σύλλογο Ξηρομεριτών «Ο Φίλιππος»

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Ιππικού Συλλογου Ξηρομεριτών «Ο Φίλιππος», με ανακοίνωση που εξέδωσαν, «αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά όλους εκείνους, που για ακόμη μία φορά αγκάλιασαν με θέρμη, την 7η Ιππική συνάντηση στον Αστακό, που πραγματοποιηθκε την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017, συμβάλλοντας ενεργά, ο καθένας με τον τρόπο του, στην επιτυχημένη έκβαση της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε ειδικότερα:
     Τους Αντιδήμαρχους Λιβάνη Θεόδωρο και Γκόλια Παναγιώτη, Αφοί Κοτρότσου αρτοποιείο στο Βασιλόπουλο, το Βεντζινάδικο Ντίνος Απόστολος, καφετέρια Τσάκλας Ανδρέας, Αφοί Λιβάνης καφετέρια il posto, Πάνος Καρελάκης σουβλάκια η γωνία, Γιαννούτσος Γεράσιμος, Βασίλης Ρουσάι όλα εδώ, Μπαλαδήμας Παναγιώτης...........




   ....Νώντας Γεραφέντης, Κουντούρης, Ζαρκαδούλας οικοδομικά υλικά, Μπαμπούρης Γιώργος κάλυψη ήχου, Βάσω Σάββα και Βάσω Παπαγεωργίου και Μαρία Νίκου για φωτογραφική κάλυψη. Ακόμα το επαγγελματία φωτογράφο Νικο Χολη (Make Art) για τη φωτογραφική κάλυψη αφιλοκερδώς.
         Επίσης τους προέδρους Τ.Κ Χρυσοβίτσας Γιάννη Χρόνη και Τ.Κ Προδρόμου Τάκη  Παπούλια και την Πρόεδρο του συλλόγου Καραϊσκάκης Ουρανία Παπαγεωργίου, και όλο τον κόσμο που ήρθε στην εκδήλωσή μας.
Eυχαριστούμε πολύ!»

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.