Ροή Αναρτήσεων

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΘΕΜΑ: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2017 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 25/09/17


1 . Ελαιοχρωματισμοί, καλλωπισμός και επισκευές Στάσεων ΚΤΕΛ του χωριού μας με προσωπική εργασία μελών του Συμβουλίου και μελών του Συλλόγου μας ΚΟΣΤΟΣ ΥΛΙΚΩΝ: 250 ΕΥΡΩ.(Συμμετοχή του Δήμου Ξηρομέρου μόνο στο κόστος των υλικών). 
2 . Συμμετοχή μελών του Συμβουλίου στην καθαριότητα του χωριού μας που προγραμματίστηκε από κοινού με τον Δήμο ύστερα από αιτήματά μας.
 
3 .Συμμετοχή μελλών του Συμβουλίου στην καθαριότητα της Εκκλησίας του προφήτη Ηλία και δωρεάν προσφορά αναψυκτικών στους προσκυνητές που ήρθαν στον Εσπερινό, από τον σύλλογό μας. ΚΟΣΤΟΣ 80 ΕΥΡΩ (και γλυκά που μας πρόσφερε ο κύριος Μίχας) 
4. ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ του χωριού μας (και πρώην κοινοτικό κατάστημα), το οποίο δεν είχε καθόλου τεχνική υποδομή, προκειμένου να πραγματοποιήσουμε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις μας για το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017 οι οποίες σημείωσαν μεγάλη επιτυχία και έφεραν στο χωριό μας θεάματα χαρά, αλληλεγγύη και πολλούς επισκέπτες ενώ προετοίμασαν την πορεία μας για μεγαλύτερη εξέλιξη στην πολιτιστική μας ταυτότητα. 
Α)ΚΟΣΤΟΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΗΧΗΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΛΑΙΟΧΡΟΜΑΤΙΣΜΟΙ, Β)ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Γ) ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ, ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
5. Εργαστήκαμε σκληρά για την τεχνική στήριξη της Θεατρικής παράστασης που παρουσιάστηκε στο Δ. Κατάστημα με τοπική καθαρά πρωτοβουλία και πρωτοπορία του χωριού, του Δ.σχολείου και του Συλλόγου μας. ( Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ) 
6. Προσφέραμε δωρεάν μπαλόνια αναψυκτικά και γλυκά σε όλα τα παιδιά του χωριού αλλά και σε όλα τα παιδιά που μας επισκέφτηκαν για τα παιχνίδια με κλόουν που παρουσιάσαμε. (ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΛΥΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ) 
7.(ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ Δ. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ) 
8. Προσφέραμε δωρεάν μπουφέ στην δεύτερή μας εκδήλωση από φαγητά και πίτες που έφεραν μέλη του συλλόγου και γυναίκες του χωριού μας. 9. Τέλος, μετά την Μουσική Λαϊκή Βραδιά στις 06/08/17, το κόστος ανέρχεται στα 3.500 ευρώ Ενοικιαζόμενες καρέκλες 300 ευρώ, ορχήστρα 1000 ευρώ, καβα 1700 ευρω, χαρτικά είδη ποτήρια πιάτα κ.λπ. 300 ευρώ πρόστιμο εφορίας 102 ευρώ, καθαρίστριες 50 ευρώ, δώρα συλλόγου για εργασίες τρίτων 48 ευρώ Κάνοντας τον οικονομικό μας απολογισμό σήμερα στις 25/09/17 το ταμείο μας ανέρχεται στα 2.780 ευρώ. Το παραπάνω ποσό προέκυψε από δωρεές τρίτων, οικονομικές συνδρομές και ενισχύσεις χωριανών και μελλών του συλλόγου, καθώς επίσης και από τα κέρδη της μουσικής εκδήλωσης στις 06/08/17 αφού αφαιρέθηκαν τα έξοδα (3.500 ευρώ). 
Επίσης το παραπάνω ποσό ενδέχεται να φορολογηθεί το 2018 σύμφωνα με τις κείμενες φορολογικές διατάξεις του υπουργείου οικονομικών που αφορούν τους Συλλόγους.
 Η Πρόεδρος του ΔΣ 
 Παπαγεωργίου Ουρανία

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.