Ροή Αναρτήσεων

Κέντρο Υγείας Αστακού: Καταγγέλλουν ιδιώτη γιατρό για επίθεση!


Ζητούν την λήψη μέτρων από την 6η ΥΠΕ
Ένα πρωτοφανές περιστατικό με ιδιώτη γιατρό, σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο 16 Ιουνίου στο Κέντρο Υγείας Αστακού. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Σ» οι Διοικούντες του Κέντρου Υγείας, καταγγέλλουν στην 6η ΥΠΕ σωματική και υβριστική επίθεση κατά εφημερευόντος γιατρού από τον ιδιώτη.
Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, κατά τη διάρκεια της εφημερίας του Κέντρου Υγείας, το περασμένο Σάββατο, πρωινές ώρες, υπήρξε κλήση για αντιμετώπιση περιστατικού διαβητικού σε κατάσταση πιθανού υπογλυκαιμικού επεισοδίου, στο κοντινό Βασιλόπουλο.
Κατά τη διάρκεια μετάβασης του ασθενοφόρου στο περιστατικό, ο ιδιώτης γιατρός, διακόμισε ο ίδιος τον ασθενή στο Κέντρο Υγείας και για το λόγο αυτό το ασθενοφόρο κλήθηκε να επιστρέψει. Κι ενώ ο ασθενής μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων και ανέλαβε την αντιμετώπισή του ο Γενικός Ιατρός με μετεκπαίδευση στην Διαβητολογία, παρουσία της αγροτικού ιατρού και νοσηλεύτριας, ο ιδιώτης εισήλθε εντός του χώρου και όταν του ζητήθηκε να αποχωρήσει μιας και το περιστατικό αντιμετωπίζονταν, άρχισε να υβρίζει τον γιατρό, χτυπώντας τον μάλιστα με γροθιά, την ώρα που επιχειρούσε να καθετηριάσει αγγείου του ασθενούς! Το επεισόδιο όμως συνεχίστηκε και για το λόγο αυτό στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία η οποία κατέγραψε το συμβάν.
Οι Διοικούντες του Κέντρου Υγείας ζητούν από την 6η ΥΠΕ να λάβει άμεσα μέτρα σε συνεργασία με την Δικαιοσύνη, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος γιατρός δημιουργεί προβλήματα.
Για το θέμα μάλιστα επρόκειτο να συνεδριάσει χθες ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσολογγίου.


Νίκος Αγγελόπουλος για την εφημερίδα «Συνείδηση»

ΠΗΓΗ:sinidisi.gr/

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.