Ροή Αναρτήσεων

Χειρουργήθηκε η 19χρονη από το Αγρίνιο- παίρνει εξιτήριο τέλος της εβδομάδας

            Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πολύωρο χειρουργείο στο οποίο επεβλήθη χθες στο νοσοκομείο Χατζηκώστα των Ιωαννίνων η 19χρονη κοπέλα που τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών μετά από την πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, στην πλατεία Δημοκρατίας, την Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου.
        Η νεαρή που υπέστη πολλαπλά κατάγματα σπλαχνικού κρανίου, χειρουργήθηκε επί επτά ώρες και τα κατάγματα ανατάχθηκαν πλήρως, ενώ αναμένεται μέχρι τέλος της εβδομάδας να λάβει εξιτήριο.........



          Η κατάσταση της 19χρονης Μαρίας  είναι πολύ βελτιωμένη και στο πλευρό της βρίσκονται οι γονείς της και τα αδέρφια της που τη στηρίζουνστην όλη δοκιμασία. Η νεαρή δεν φαίνεται να μπορεί να ανακαλέσει στη μνήμη της το τι ακριβώς συνέβη εκείνο το βράδυ, μιας και όλα έγιναν πολύ ξαφνικά,  την ώρα που εκείνη κάθονταν αμέριμνη σε παγκάκι της πλατείας.
         Ωστόσο από την αστυνομία συνεχίζονται οι έρευνες για να εξακριβωθεί τι ακριβώς χτύπησε την κοπέλα και από ποιον εκτοξεύθηκε.
          Η αστυνομία από  τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχει συλλέξει, κάνει λόγο για φωτοβολίδα ευθείας βολής που εκτοξεύθηκε και τελικά χτύπησε το κορίτσι.

https://www.agriniopress.gr/

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.