Ροή Αναρτήσεων

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: Μεγάλη επιτυχία σε διεθνές επίπεδο. Χάλκινο μετάλιο από την Δέσποινα Παπαζώη.




Με την συμμετοχή 1.100 αθλητών από 35 χώρες του κόσμου ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην Αθήνα την 19-21 Οκτωβρίου ένα από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα στο Ολυμπιακό άθλημα του TAEKWONDO. 
Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ και αυτή τη φορά κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών σε μία μεγάλη και δυνατή διεθνής οργάνωση, με την αθλήτρια ΠΑΠΑΖΩΗ Δέσποινα να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο μετά από τρεις νικηφόρους αγώνες.
Ιδιαίτερη αξία έχει να αναφέρουμε ότι ηττήθηκε στην προσπάθειά της για το ασημένιο από την αθλήτρια που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της.
Στο πρωτάθλημα συμμετείχε και ο αθλητής ΧΡΟΝΗΣ Νικόλαος, ο οποίος παρόλο που έπιασε πολύ καλή επίδοση, ηττήθηκε από τον πρωταθλητή Ισπανίας, σε έναν πολύ θεαματικό αγώνα, αποσπώντας τα ευμενή σχόλια.
Ήταν μία ακόμη δυνατή αγωνιστική παρουσία του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ανάμεσα στους καλύτερους από 35 χώρες του κόσμου. Ταξίδεψαν για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα και συμμετείχαν αθλητές από ΚΟΡΕΑ – ΑΜΕΡΙΚΗ – ΚΑΝΑΔΑ – ΙΣΡΑΗΛ και σχεδόν από ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, αφού το πρωτάθλημα αυτό ήταν “βαθμολογούμενο”, δηλαδή όποια διάκριση σε αυτό το πρωτάθλημα ο αθλητής στην κατηγορία εφήβων – νεανίδων και ανδρών – γυναικών παίρνει βαθμούς για την εισαγωγή του στην εθνική ομάδα και βαθμούς για την Ολυμπιάδα του ΤΟΚΙΟ αντίστοιχα.


Ο Δάσκαλος του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ κ. ΜΑΡΙΝΟΣ Γεώργιος δήλωσε σχετικά με την επιτυχία: «Είμαι χαρούμενος που έχουμε καταφέρει να διακρινόμαστε σε διεθνές επίπεδο σε ένα τόσο απαιτητικό και διαρκώς αναπτυσσόμενο ολυμπιακό άθλημα σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Θέλω να συγχαρώ την Δέσποινα και τον Νίκο για την απόδοση και την διάκριση και να τους ευχαριστήσω για την υπομονή και την αντοχή τους την περίοδο της προετοιμασίας.
Εμείς πάμε σε αυτά τα τόσο δυνατά διεθνή πρωταθλήματα και κοιτάμε στα μάτια και παίζουμε στα ίδια αθλητές με τεράστια εμπειρία που προέρχονται από κράτη με τελείως διαφορετικές αθλητικές και όχι μόνο δομές. Στην Ελλάδα ψάχνουμε να βρούμε μέσα στην ημέρα δύο ώρες να κάνουμε προπόνηση, γιατί τα παιδιά δεν έχουν καθόλου ελεύθερο χρόνο, για παράδειγμα. Όμως τα παιδιά έχουν ψυχή και έχουν μάθει να παλεύουν. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και είμαστε αφοσιωμένοι. Όταν φτάνουν τα παιδιά ενός χωριού στην ουσία σε τέτοια επίπεδα κόντρα σε αθλητές που γυρίζουν όλο τον κόσμο κάθε μήνα σε αγώνες δεν έχουμε παρά να τα συγχαρούμε. Ευχαριστώ πολύ»
 
 
 





Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.