Ροή Αναρτήσεων

Με νίκη 3-1 επί του Απόλλωνα Δοκιμίου έκλεισε για τον ΗΡΑΚΛΗ Αστακού



Με νίκη 3-1 επί του Απόλλωνα Δοκιμίου έκλεισε για τον ΗΡΑΚΛΗ Αστακού ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος Α΄ Αιτωλοακαρνανίας και η ομάδα βλέπει με αισιοδοξία τη συνέχεια από την 8η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς.
Τα γκολ πέτυχαν, δύο ο Γιώργος Κοτρότσος, που είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας, στο 34΄ και στο 68΄, ενώ μείωσε η ομάδα του Δοκιμίου στο 71΄ με τον Μπαλάφα, για να σφραγίσει τη νίκη στο 92΄ ο Μιχάλης Κοντοζήσης λίγα λεπτά από την είσοδό του στον αγώνα.
Αξίζει να αναφερθούμε στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, στην πλήρη ενσωμάτωση των νέων ποδοσφαιριστών που ήρθαν φέτος καθώς και στο ήθος και στην αγωνιστική συμπεριφορά όλων των ποδοσφαιριστών. Ευχόμαστε και ευελπιστούμε ο ΗΡΑΚΛΗΣ να συνεχίσει το ίδιο καλά και στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και πάνω απ’ όλα να είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές μας υγιείς και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΗΡΑΚΛΗ Αστακού, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές ευχόμαστε χρόνια πολλά με υγεία και καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. Το 2019 να είναι έτος ειρηνικό, δημιουργικό κι ελπιδοφόρο. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.