Μετάφραση

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019

Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για τον εντοπισμό του πιλότου στο Μεσολόγγι

Ούτε κάποιο ίχνος του αεροσκάφους, ούτε και κάποιο σημείο ζωής του 47χρονου πιλότου Παναγιώτη Κεφαλά.

          Ξεκίνησαν ξανά οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο Μεσολόγγι για τον εντοπισμό του 47χρονου Παναγιώτη Κεφαλά, του πιλότου που μικρού αεροπλάνου που έπεσε χθες το μεσημέρι.
          Μετά την πτώση του αεροπλάνου σήμανε συναγερμός, ωστόσο παρά τη μεγάλη κινητοποίηση και τις έρευνες από αέρος και θαλάσσης δεν εντοπίστηκε το παραμικρό. Ούτε κάποιο ίχνος του αεροσκάφους, ούτε και κάποιο σημείο ζωής του 47χρονου Παναγιώτη Κεφαλά....


Οι έρευνες σταμάτησαν χθες αργά το απόγευμα. Νέες έρευνες άρχισαν με το πρώτο φως της ημέρας σήμερα, ωστόσο και αυτές παραμένουν άκαρπες..........

         Οι μάρτυρες που είδαν το αεροπλάνο να πέφτει ενημέρωσαν άμεσα. Ξεκίνησε μεγάλη έρευνα με σκάφη του λιμενικού, δύτες, ψαράδικα που διαθέτουν μέσα απεικόνισης του βυθού, ενώ από αέρος συμμετείχε στις έρευνες και ένα ελικόπτερο super puma. Δυστυχώς αν και η περιοχή όπου κατέπεσε το αεροσκάφος είναι γνωστή δεν έχει εντοπιστεί το παραμικρό ίχνος του 47χρονου.
         Ο Παναγιώτης Κεφάλας κατάγεται από τα Ιωάννινα και κατοικεί με την οικογένειά του στην Πάτρα. Είναι πατέρας δύο παιδιών και είναι απόστρατος μηχανικός της Πολεμικής Αεροπορίας.

https://www.eleftherostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: