Ροή Αναρτήσεων

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΣΤΑΚΟΥ 2019 - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 Το τριήμερο της αποκριάς τελείωσε και μας άφησε μια υπέροχη γεύση, μια όμορφη ανάμνηση και μια γλυκειά προσμονή για του χρόνου!

Η καρναβαλική επιτροπή, έκανε την προσπάθειά της με χρώμα, διάθεση και πολύ δουλειά και κατάφερε να πετύχει και φέτος το καλύτερο αποτέλεσμα για τον κόσμο του Αστακού και τους επισκέπτες του.

 2η ΒΡΑΔΥΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ:  Για δεύτερη χρονιά πραγματοποιήθηκε η βραδινή παρέλαση και η επιτυχία της ήταν μεγάλη. Ο κόσμος συνόδευσε τους καρναβαλιστές στην παραλία και έγινε φαγοπότι και γλέντι μέχρι αργά.


ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΚΡΙΑΣ: Η καθιερωμένη καρναβαλική παρέλαση την Κυριακή της αποκριάς, πραγματοποιήθηκε με πολύ διάθεση, χορό και διασκέδαση. Άρματα, στολές, χρώματα, μικροί και μεγάλοι, ντόπιοι και επισκέπτες γέμισαν τους δρόμους της αγοράς και το κέφι ακολούθησε μέχρι την πλατεία όπου έγινε η παρουσίαση και η βράβευση του καλύτερου άρματος, της καλύτερης στολής και της καλύτερης παρουσίασης! Ακολούθησε διανομή γαλακτομπούρεκων, προσφορά της καρναβαλικής επιτροπής και των μελών του συλλόγου γυναικών και κάψιμο του καρνάβαλου στην παραλία.

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ: Την τελευταία ημέρα του τριημέρου στην παραλία στήθηκε γλέντι με  Λαϊκοδημοτική ορχήστρα και διανομή  σαρακοστιανών εδεσμάτων και κρασιού και η ευχαρίστηση του κόσμου ήταν μεγάλη! 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
       Η καρναβαλική επιτροπή νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους χορηγούς για την οικονομική τους ενίσχυση,  το Δήμο Ξηρομέρου και όλους τους φορείς του Δήμου που συνεργάστηκαν μαζί μας προκείμενου να βγει άρτιο το αποτέλεσμα, το Σύλλογο Γυναικών Αστακού που ανέλαβε την διανομή των γαλακτομπούρεκων στην πλατεία, τον  Πάνο Πετρονικολό για την προσφορά 10 λίτρων κρασιού, τον Ανδρόνικο Τσάκαλη για την κατασκευή του καρνάβαλου και όλους όσους με την βοήθειά τους συνέβαλλαν ώστε να πραγματοποιηθούν οι παραπάνω εκδηλώσεις με μεγάλη επιτυχία. 

Ευχαριστούμε τις παρακάτω εταιρίες για την οικονομική τους ενίσχυση:
ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ
ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΕ
PROMETHEUS MARITIME LTD
SELONDA SA
PLAGTON SA
ΑΦΟΙ ΤΣΕΛΙΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ
TAFF PRIME AE

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΛΑΙΣΙΩΣΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ!

Τα Μέλη Καρναβαλικής Επιτροπής 2019, σας εύχονται ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ και του χρόνου με ΥΓΕΙΑ!

Καλλισώρας Νίκος, Μαστρογιάννη Τίνα, Πανταζή Μπακομιχάλη Άννυ, Πανταζή Πανωραία, Σταρίδα Βάσω, Ταπραντζή Νούλα, Τζοβόλα Ράνια, Χολής Νίκος.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.