Ροή Αναρτήσεων

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟ TAEKWONDO!

               ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ..
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟΗ ΠΑΠΑΖΩΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣTO MULTI EUROPEANCHAMPIONSHIPS 
TAEKWONDO 2019 ΣTH ΣOΦIA THΣ BOYΛΓAΡIAΣ 
THN 21-24MAΡTIOY 2019.Ανάμεσα στις σημαίες της Αγγλίας και της Τουρκίας στο βάθρο και η ελληνική με το κορίτσι του Αστακού!!!
Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ συνεχίζει την ανοδική του πορεία προς την κορυφή. Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα  που διεξήχθη στην Σόφια την 21-24 Μαρτίου 2019 ο Σύλλογος του Αστακού συμμετείχε με την αθλήτρια ΠΑΠΑΖΩΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Ιωάννη, η οποία κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο. Nα σημειώσουμε ότι σε αυτό το πολύ δυνατό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συμμετείχαν 1830 αθλητές από 330 συλλόγους από όλη την Ευρώπη. Είναι μία ακόμη επιτυχία που ήρθε να προστεθεί στις προηγούμενες του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ, της Δέσποινας, αλλά και κατ’ επέκταση της πόλης του Αστακού. Είναι μία επιτυχία που δείχνει τις δυνατότητες που έχουν τα παιδιά της περιοχής μας μέσα από σωστή, υπομονετική και βέβαια κοπιαστική γενικότερη καθοδήγηση, η οποία ανοίγει ορίζοντες, συμπληρώνει όνειρα, και θεμελιώνει συγκεκριμένο τρόπο ζωής που θα ακολουθεί τα παιδία σε όλη τους τη ζωή.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ!
Επόμενος αγωνιστικός στόχος για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ η συμμετοχή στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ “ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ” την 12-14 Απριλίου 2019 στην Αθήνα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ1 σχόλιο:

bernalescieux είπε...

Καλημέρα κυρίες/κύριοι,
Πρέπει να χρηματοδοτήσετε ένα σημαντικό πρόγραμμα, ή ψάχνετε τη χρηματοδότηση για να χτίσετε ή να αγοράσετε το σπίτι σας; Μην κάνεις άλλες ερωτήσεις. Σας προσφέρουμε τα δάνεια ακίνητων περιουσιών, τα δάνεια αυτοκινήτων και τα προσωπικά δάνεια για να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

alex.triadis1974@gmail.com

Σας ευχαριστούμε για την επιλογή μας.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.