Ροή Αναρτήσεων

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΗΣ: Δρόμος προς ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑ: ΔΥΝΑΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ /ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ....


Δρόμος προς ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑ: 
ΔΥΝΑΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ /ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ....


Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΗΣ

    Ο σεβασμός στο δημότη σου φαίνεται, εκτός των άλλων και από το ενδιαφέρον που δείχνεις, σαν δημοτική αρχή, για την καλυτέρευση των συνθήκων διαβίωσης και την ελαχιστοποίησης των προβλημάτων των υποδομών του χώρου που ζει.......
           Η Παλαιομάνινα ως γνωστόν είναι το δεύτερο μεγαλύτερο τοπικό διαμέρισμα της δημοτικής ενότητας Αστακού που μαζί με το Στρογγυλοβούνι και τα Πηγάδια αποτελούν μια μεγάλη περιφέρεια με πολλούς κατοίκους, απέχει δε από την πρωτεύουσα του δήμου περίπου 20χλμ.
       Η σύνδεση των τριών χωριών, με τον Αστακό, γίνετε μέσω του επαρχιακού δρόμου Αστακός- Άγιος Δημήτριος και στο ύψος που βρίσκονται οι καλλιέργειες των Ακτινίδιων στρίβουμε αριστερά. Ο δρόμος αυτός χρονολογείτε ότι κατασκευάστηκε πριν 50 περίπου χρόνια και ήταν ασφαλτοστρωμένος και στενός........


       Με την ευγενική χορηγία και φροντίδα των δημοτικών αρχών των περασμένων ετών ο δρόμος μετατράπηκε, σε δρόμο μπαλωματένιο και με την υποστήριξη και επιμέλεια της σημερινής δημοτικής αρχής, στο ύψος του Κεφαλόβρυσουέχει μετατραπεί σε χωμάτινος και ανοιχτο-λακουβένιος.

          Πρόκειται για μια νέα μέθοδο  που χρησιμοποιεί η τέχνη και η επιστήμη που πρώτη η δική μας δημοτική αρχή έκανε πράξη. Με τη σκέψη της  πάντα  καιπρώτα στον πολίτη, ταλαιπωρεί και δυσκολεύει τις μετακινήσεις των κάτοικων της περιοχής και αγνοεί προκλητικά τις οχλήσεις και διαμαρτυρίες της. Είναι η ελάχιστη υπηρεσία που μπόρεσε και τους πρόσφερε, δείγμα του ενδιαφέροντος και του σεβασμού της προς εκείνους. 
             Η απόλυτη ξεφτίλα και κατάντια της δημοτικής αρχής. Η απόλυτηπροσβολή προς των συμπολίτη- δημότη  της. Η απόλυτη αφασία των διοικούντων που δεν ντρέπονται δεν κοκκινίζουν για την ταλαιπωρία που επι 5 χρόνια υποβάλουν τους συμπολίτες τους. Η απόλυτη κατάρρευση του Δήμου που στα χέρια της σημερινής δημοτικής αρχής  αλυσοδέθηκε στην εποχή του ’’50.
        Τέτοιες συμπεριφορές των εχόντων την εξουσία παρατηρείτε μόνο από εκείνους που μισούν του συνάνθρωπο τους και νοιάζονται μόνο για το τομάρι τους.
       Τέτοιοι χαρακτήρες δεν θα έπρεπε ούτε  ως σκέψη να προσπαθήσουν να επανεκλέγουν, αλλά το θράσος τους περισσεύει…!!!

        Εκτός της επισκευής, μια δημόσια ΣΥΓΝΩΜΗ ίσως να ήταν  το λιγότερο που θα έπρεπε να πουν, αλλά λογοδοσία και συγνώμη είναι άγνωστες λέξεις για την  επί 5 χρόνια δημοτική αρχή.

Παναγιώτης Ηλ. Χολής

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.