Μετάφραση

Σάββατο, 1 Ιουνίου 2019

Ψηφίζει για δήμαρχο Ξηρομέρου τον γιατρό ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ

Αστακός 31.5.2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

               Με τον αέρα του μεγάλου νικητή του πρώτου γύρου των εκλογών, ο γιατρός Γιάννης Τριανταφυλλάκης και οι άνθρωποι του συνδυασμού του, έζησαν άλλη μία μοναδική συγκέντρωση στον Αστακό χθες Παρασκευή 31 Μαΐου.

    
       Με παλμό, ενθουσιασμό, το χαμόγελο και την αισιοδοξία να περισσεύουν, οι πολίτες έδειξαν ότι η απόφαση τους να εμπιστευτούν τον γιατρό Γιάννη Τριανταφυλλάκη είναι οριστική και όπως είπε και στο κλείσιμο της ομιλίας του ο υποψήφιος Δήμαρχος: «.....η κοινωνία είναι μαζί μας και το φωνάζει, σε αυτές τι εκλογές κέρδισαν οι άνθρωποι, σε αυτές τις εκλογές κέρδισε η πολυφωνία, η αξιοπρέπεια, η αγάπη για τον τόπο.... Όλοι μαζί για την μεγάλη ΝΙΚΗ».

          Στις 2 Ιουνίου μένει μόνο η τελική σφραγίδα και η επιβεβαίωση ότι στο Δήμο Ξηρομέρου αλλάζουμε σελίδα με νέο ύφος, με νέο ήθος, με συλλογικότητα, εντιμότητα, καθαρά χέρια, με νοικοκυροσύνη και καθημερινή λογοδοσία, με όραμα και σχέδιο ανάπτυξης για όλους τους πολίτες του Ξηρομέρου. 
             Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πολίτες για την συγκλονιστική τους παρουσία στην εκδήλωση μας και πλέον αποσυρόμαστε και με σεβασμό αναμένουμε την απόφαση του, για το ποιον θέλουν για Δήμαρχο στο Ξηρόμερο, στον αγαπημένο μας τόπο, στο κοινό μας σπίτι.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον φίλο Σπύρο Μπενέκο και το Make Art (τους ευχαριστούμε πολύ):


Δεν υπάρχουν σχόλια: