Ροή Αναρτήσεων

Παν. Στάϊκος: Θερμά συγχαρητήρια προς τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη


Προς τον Νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ξηρομέρου 
κύριο Γιάννη Τριανταφυλλάκη


Αξιότιμε κύριε  Δήμαρχε
Θερμά συγχαρητήρια για την μεγάλη εκλογική σας νίκη.
Σας εύχομαι καλή επιτυχία  στο έργο σας .

Επειδή αυτός ο πολύ κακός νόμος ,παρά το μεγάλο ποσοστό σας που λάβατε , δεν σας εξασφαλίζει  την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο ,εμείς  είχαμε δεσμευτεί , πως στην περίπτωση που δεν θα είμαστε εμείς η Δημοτική Αρχή και επειδή διαθέτουμε βαθειά πίστη στην ουσία της Δημοκρατίας , η οποία είναι η μειοψηφία να αφήνει απερίσπαστη την πλειοψηφία να εφαρμόσει πλήρως   το πρόγραμμα της, αυτό και θα κάνουμε  .
Έτσι λοιπόν εμείς θα ψηφίζουμε τους προϋπολογισμούς , τους οποίους θα φέρνετε στο Δ.Σ χωρίς κανένα  αντάλλαγμα και χωρίς να έχουμε την απαίτηση    να περιλάβετε σε αυτούς ούτε ένα έργο από το δικό μας Πρόγραμμα ,αφού ο λαός εκλέγοντας σας ως Δήμαρχο <<ουσιαστικά ενέκρινε και το πρόγραμμα σας >>.
Δεν είμαστε διατεθειμένοι να ψηφίζουμε βιομηχανία  άσκοπων  αναμορφώσεων , όπως άλλωστε καταγγέλλατε και εσείς στο παρελθόν, παρά μόνο αυτές οι οποίες θα αποδεικνύονται απαραίτητες .
Είμαστε έτοιμοι να ψηφίζουμε έργα με απ ‘ ευθείας ανάθεση με 6.900 ή 12.000 χιλιάδες ευρώ , όταν θα γίνονται με διαφάνεια και προστασία του Δημοσίου Χρήματος και θα είναι προς το συμφέρον της κοινωνίας ακόμη και όταν εμπεριέχουν κάποια  παρανομία ( παρατυπία ).
Εμείς δεν σκοπεύουμε  να σταθούμε εμπόδιο, σε ότι θα είναι καλό για τον τόπο , επαναλαμβάνοντας χωρίς κανένα αντάλλαγμα .
Τα υπόλοιπα για τους πάντες και  τα πάντα,  την αυτοκριτική μας , γιατί την ανάληψη της ευθύνης την  έκανα ήδη   γι ‘ αυτή την ντροπιαστική για την ιστορία μου και την προσφορά μου στον τόπο ως γιατρού  αλλά και ως Δημάρχου  τον Αύγουστο ,ο οποίος σκοπεύω να είναι μαζί με τις λατρεμένες μου εγγονούλες  ο καλύτερος της ζωής μου, αφού στην καλύτερη περίπτωση δεν μου μένουν πάνω από 19 Αύγουστοι και επί τέλους  έχω το δικαίωμα να τους ζήσω όχι όπως πρέπει , αλλά όπως θέλω .
Και πάλι καλή επιτυχία στο έργο σας και κάθε χαρά στην ζωή σας .
Με τιμή
Dr. Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου .
Υ.Γ
Να αφιερώσω τον Αύγουστο στους συνεργάτες μου, στους φίλους μου και στους λίγους ,αλλά εκλεκτούς για μένα που με ψήφισαν. 

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.