Ροή Αναρτήσεων

Απίστευτο: Κι όμως στον ΑΣΤΑΚΟ υπάρχει ακόμα για την ΔΕΗ, οδός αφιερωμένη στην «4η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ»!!!


         

Ο Χρήστος Μπόνης λέει:....
           Ανοίγοντας τον φάκελο της ΔΕΗ (όπως όλοι μας) για να εγκλιματιστώ με την λυπητερή του λογαριασμού, η ματιά μου πήγε  κατ ευθείαν  στον αποστολέα και την διεύθυνση. 
        Ομολογώ οτι μετά από 43 χρόνια δεν περίμενα να (ξανα)δω αυτή την εικόνα.Όνομα:  (το όνομα του πατέρα μου), διεύθυνση: 4ΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!! 

          Εγκεφαλικό σοκ αμέσως. Ήμουν απόλυτα βέβαιος ότι το 1977 (η 78) με την μετονομασία του δρόμου από 4ης Αυγούστου σε Καραολή και Δημητρίου θα είχαν λυθεί όλα μέσω της νόμιμης διαδικασίας.
         Και το λέω αυτό διότι στην γωνία που βρίσκεται το σπίτι μου υπάρχει ηπινακίδα ΚΑΡΑΟΛΗ και ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ μεγαλοπρεπής και καθαρή...........




---Εξ όσων αντιλαμβάνομαι δυο τινά μπορούν να έχουν συντελεστεί: 
 1ον-Η επίσημη αλλαγή ονομασίας του δρόμου και η τοποθέτηση νέας πινακίδας (σήμανση) ήταν για τα μάτια του κόσμου και δεν προχώρησε  η  διαδικασία  η
 2ον-Καποιοι των τότε δημοσίων υπηρεσιών που είχαν την αρμοδιότητα να προβούν στην αλλαγή ονομασίας δεν τήρησαν την προβλεπόμενη διαδικασία  διότι η αδιαφόρησαν η εξακολουθούσαν και παρέμειναν  νοσταλγοί  της συγκεκριμένης εποχής!!!! 

          Είτε η μια περίπτωση συμβαίνει είτε η άλλη είναι ντροπή να αναμοχλεύεται στην μνήμη μας η τότε περίοδος του Μεταξά. 
           Και να σκεφτεί κανείς ότι στους χάρτες της google στον Αστακό η οδός αναγράφεται σαν Καραολή και Δημητρίου και μάλιστα σε πρόσφατο διαφημιστικό φυλλάδιο.


Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.