Ροή Αναρτήσεων

Η Καταστροφική πρόταση του Δημάρχου για την αποκομιδή απορριμάτων , με τις ιδεοληψίες του .!!!





Η Καταστροφική πρόταση του Δημάρχου για την αποκομιδή απορριμάτων , με τις ιδεοληψίες του .!!!
Ή δεν τα πάει καθόλου καλά με τα μαθηματικά ο κύριος  Δήμαρχος ή μας δουλεύει παίζοντας με την νοημοσύνη μας .!!!!
Τι τα πέρασε αυτά τα μηχανήματα ;
Για τις Vespes του Βέγγου και θα καθαρίζει με  130 ευρώ την ημέρα ;;;;;

Ή πως καίνε κάτουρο από τα μοσχάρια ελευθέρας βοσκής , που δόξα τω θεώ έχουμε πάρα πολλά στον Δήμο μας!!!!!
Έχει οδηγήσει  φορτηγό ποτέ του ;
Ξέρει πόσο κάνουν τα ελαστικά των φορτηγών και αυτών των βαρέων οχημάτων και κάθε πότε χρειάζονται αλλαγή , γιατί δεν είδα καμιά τέτοια αναφορά στην << εμπεριστατωμένη μελέτη του - κουρελού >>.;;;;;!!!!
Γνωρίζει πόσο κοστίζουν η συντήρηση , οι επισκευές και οι αποκατάσταση των βλαβών αυτών τον μηχανημάτων .!!!
Τότε οι αριθμοί στα αντίστοιχα εντάλματα πληρωμής είναι αμείλικτοι  εντάλματα  και σου έρχεται ο ουρανός κεραμίδα .!!!
Να μας πει τον ακριβή αριθμό , γιατί δεν του πάει ο ρόλος του Αλχημιστή  και λοιπόν  όχι άλλες αλχημείες , γιατί δεν τρώμε κουτόχορτο.!!!!  
Νομίζει ότι οι εργάτες –υπάλληλοι  δεν δικαιούνται κανονικές ή αναρρωτικές άδειες   και τα ρεπό τους;;;;!!!!
Γνωρίζει ότι τα σκουπίδια μαζεύονται και Σαββατοκύριακα και αργίες  για τους υπαλλήλους και εορτές ;;;!!!
Και τον λογαριασμό στο τέλος τον πληρώνουν οι πολίτες . 
Όσο για το αν βρωμάει ο Μύτικας ή όχι, μάλλον θα πρέπει να αλλάξει γυαλιά ο κύριος Δήμαρχος, γιατί πως αλλιώς να το εξηγήσω  , ότι δεν έχει δει σκουπίδια στην ίδια μεριά για  5 μήνες . 
Με απελευθερώνεται από την πλήρη περίοδο χάριτος των  6 μηνών , που σας έχω δώσει ( και εγώ επειδή κατά την δικιά σας φρασεολογία, και μάλιστα εντός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου , φοράω παντελόνια και κρατάω τον λόγο μου )  , για  να κάνω ανάρτηση  απόψε κιόλας , όχι αύριο  στα blogs απόψε με φωτογραφίες . Do it .!!!
Κάντε το . Σας προκαλώ . 
Σας παρακαλώ δώστε μου το O.K ( το ελεύθερο )  και σε ένα λεπτό  θα τις έχω αναρτήσει  στα Blogs .!!!
Και αργότερα σε μια Χολιγουντιανή παραγωγή  με drones κλαρίνα και βιολιά και με αρκουδιαραίους    θα τα δείτε σεreal timeI promise you  και τότε  θα κρύβεστε  .!!! Σας το υπόσχομαι ειλικρινά .!!
Και τότε να δούμε ποιος είναι η πατερίτσα του Γαλούνη και του Πανταζή, αφού εγώ δεν σκοπεύω να κάνω την σικέ αντιπολίτευση , που κάνατε εσείς στον  κύριο Γαλούνη .
Όχι μανία εκδίκησης , αλλά τα καθήκοντά μου , όπως απορρέουν από το Σύνταγμα ( εξ άλλου μέχρι στιγμής σας τα έχω ψηφίσει όλα τα θέματα, δείχνοντας τις προθέσεις μου , ανεξάρτητα από την δικιά σας συμπεριφορά )  .!!!
Συνέθετε κύριε  Δήμαρχε από τις << δήθεν κομουνιστικές ιδεοληψίες σας >> πριν είναι αργά και έχετε καταστρέψει τελείως τον Δήμο .!!!!
Στο τέλος Ξυρίζουν τον γαμπρό .!!!
Αλλά τότε θα είναι πολύ αργά αφού οι πολίτες θα έχουν πληρώσει ήδη τον λογαριασμό  και τα σκουπίδια θα κείνται χαμέ και ο Αρχιδιαφημιστής σας κύριος Σούλας δεν θα μπορεί να τα κρύψει με κολπάκια  .!!!!
Και μην ξεχάσετε όχι απλά τα μακαρόνια να είναι Mikso ,αλλά όταν σε κλίμα νηφαλιότητας-ευπρέπειας –ευγένειας , όχι με ύβρεις ,αλλά με επιχειρήματα , κατά την συζήτηση στο Δ.Σ για τον καθορισμό των τελών , με τα οποία θα καλούμε τους πολίτες να πληρώσουν , όχι μόνο να μην προτείνετε καμία αύξηση αυτού του τέλους , αλλά όταν θα έλθουν από το Υπουργείο Οικονομικών στον Δήμο τα νέα συνολικά ηλεκτροδοτούμενα τετραγωνικά μέτρα βάσει του Ε9, ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΔΗΛΏΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΊΤΕΣ Ή ΌΧΙ , τα οποία  αναμένεται να είναι τουλάχιστον διπλάσια ,αφού η πλειοψηφία των σπιτιών του Δήμου είναι παλιά , αλλά τότε θα πρέπει να μειώσουμε αντίστοιχα το τέλος καθαριότητας στο μισό .!!!
Οι συνεργάτες σας αλήθεια , ανεξάρτητα από το τι θα ψηφίσουν στο Συμβούλιο , συμφωνούν όλοι  με την ιδεοληψία σας,  να μην συνεχίσει στον τέως Δήμο Αστακού  να γίνεται , όπως γινόταν η αποκομιδή των απορριμμάτων  , γιατί σε συζητήσεις μαζί τους ακούονται άλλες απόψεις και κάποιοι είναι  απογοητευμένοι με την εμμονή  σας ;;;;!!!!
Αν αυτούς τους αστείους ισχυρισμούς για το όφελος κατά 50% , τους παρουσιάζατε ως φοιτητής Λογιστικής στον Καθηγητή σας , πιστεύετε ότι θα σας έβαζε Άριστα 10 ή θα σας έκοβε .!!!
Θα σας πέταγε έξω κλοτσηδόν , όπως λένε στην γλώσσα των εξετάσεων .!!!!
Να είστε λοιπόν βέβαιος,  ότι με τον τρόπο σας και την πρότασή σας ,ο λογαριασμός στο τέλος θα ανέβει πάνω από 50%.!!!
Γνωρίζετε κύριε Δήμαρχε , ότι ουχί μόνον οι άνθρωπο γηράσκουν ,αλλά και ο στόλος αυτών των μηχανημάτων και αυτά σε δύο ή τρείς τετραετίες  θα θέλουν αντικατάσταση ;;;
Το κόστος αυτό το έχετε υπολογίσει   ή δεν σας νοιάζει αφού τότε θα είναι κάποιος άλλος στην θέση σας , αλλά οι δύσμοιροι πολίτες θα είναι εδώ και θα επωμιστούν και αυτό το κόστος ;;;;!!!  
Σας κάνω έκκληση λοιπόν πριν είναι αργά .!!!
Μην το κάνετε και βουλιάξετε τον τόπο .!!!
Με αίσθημα ευθύνης 
Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης  
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ.
ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ Ο ΠΑΛΙΑΚΟΣ ΣΤΑΙΚΟΣ ΤΑ ΑΓΝΟΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ.

ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΦΙΜΙΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

Η πρόταση μου εμένα κύριε 9:36 μέσα από το περίγραμμα μου ήταν για δημιουργία εργοστασίου διαλογής ,ανακύκλωσης και καύσης των στερεών καταλοίπων για παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος ,αλλά εσύ και κάποιοι άλλοι πετούσατε λάσπη και λέγατε ψέματα και 50νταρικα .
Άσε λοιπόν τα περί άγνοιας των παλιακών του Αστακού και ξυπνά Βασίλη,αφού δεν εινσι δυνατόν να μην κοιμάσαι και να μην βλέπεις την βρώμα στον Αστακό και σε ολόκληρο τον Δήμο .!!!
Παναγιώτης Σταικος

Ανώνυμος είπε...

Ή μήπως τον είχα βρει εγώ αυτόν τον ιδιώτη για να μου μιλάς για πάθος ;;;;;
Παναγιώτης Σταικος

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζεις ότι όταν συνταξιοδοτήθηκαν δυο Γραμματείς του Δήμου στην θητεία μου ,εγώ ζήτησα δυο μέσω ΑΣΕΠ ,οι οποίοι έπρεπε να είναι ΑΕΙ πληροφορικής και η πρόσληψη τους έγινε στην θητεία του κυρίου Γαλούνη ,από εκείνη την προκήρυξη του ΑΣΕΠ ,άρα σλου τα περί πάθους με τον ιδιώτη σε εμένα ειδικά ο οποίους πιστεύω ουτοπικά έστω στην Αταξική Κοινωνία ,αλλά δεν ζέχνω ότι ζούμε σε Αστική Δημοκρατία και αυτή έχει άλλους κανόνες με τελικό στόχο ,ο πολίτης να απολαμβάνει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε πολύ χαμηλή τιμή .
Και τότε πήγαινε εσυ με μεθόδους Βόρειας Κορέας (Κιμ ) να δωσεις λύσεις στους πολίτες .
Ή μήπως είσαι υποστηρικτής του Κιμ και δεν μας το είπες ;;;
Παναγιώτης Σταικος

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλε 9:36 μήπως νομίζεις ,πως βρίσκεσαι στην Δανία ;
Εδώ δεν είναι Δανία ,όπου οι εργαζόμενοι στον Δημόσιο τομέα χρειάζονται έλεγχο για να κάνουν σωστά και ευσυνείδητα την δουλειά τους και να μπορεί να κάνει ο Δήμος επενδύσεις .
Είδες στην Ελλάδα κανέναν Δήμο να έχει επιχείρηση και να μην είναι καταχρεωμένη ;

Ανώνυμος είπε...

Να δούμε για πόσο ακόμα θα πουλάς στον κοσμο Την δικαιολογία ότι παρελαβες έναν δημο χωρίς λεφτά και χρεωμένο για να την βγάζεις λάδι να μην σε κατακρίνουν, οι φανατικοί σου λιγοστεύουν, πρέπει να έχεις καλό σύμβουλο να σου δίνει αυτές προτάσεις που παρουσιάζεις και εφαρμόζεις, όπως είχες βρει και καλη εταιρεία διαφήμισης και προώθησης για τις εκλογές...

Ανώνυμος είπε...

δικαιολογια ειναι η πραγματικοτητα ;;;;; αλλα τον πονηρο πολιτευτη τωρα τον εκανες κολητο πανε τα ο μιστερ 50 50

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.