Ροή Αναρτήσεων

Σύλλογος Γυναικών Αστακού: Επιστολή για χορηγία στη θεατρική ομάδα μαθητών Αστακού.


Σας γνωρίζουμε ότι η θεατρική ομάδα μαθητών Αστακού, την οποία ο Σύλλογός μας στηρίζει, ως φορέας, προετοιμάζει τη νέα της θεατρική παράσταση, με το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Παραμύθι χωρίς όνομα», βασισμένο στο ομώνυμο αφήγημα της Πηνελόπης Δέλτα.
Προκειμένου να ανταποκριθούμε στις στοιχειώδεις απαιτήσεις του ανεβάσματος ενός πολυπρόσωπου έργου, όπως το συγκεκριμένο, καλούμε όσους μπορούν και επιθυμούν να βοηθήσουν, ως χορηγοί, να επικοινωνήσουν μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα.
Η ενίσχυση της θεατρικής ομάδας, μικρή ή μεγαλύτερη, αποτελεί συγχρόνως και μια πράξη αναγνώρισης και ενθάρρυνσης των παιδιών μας για την προσπάθειά τους να συμβάλλουν στον πολιτισμό του τόπου μας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων! 

Για κάθε σχετική πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη του Συλλόγου μας στα εξής τηλ. 6944 613595 και 6946 966560.

Με τιμή 

Το Δ.Σ.

Ακολουθούν φωτογραφίες αρχείου, από την περυσινή συμμετοχή της θεατρικής ομάδας μαθητών Αστακού, υπό την καθοδήγηση του κ. Λάμπρου Πιτσούλια, στο 10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου, στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου με το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλη "Μία Κωμωδία".
















Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.